share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ - ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 0-1 ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !!!


ΔΑΦΝΗ – ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ 0-1
Σκόρερς: 32* Μπαλτάς
Διαιτητής: Θεοχάρης
Βοηθοί: Φίλος – Παγούρας

Δάφνη (Δελιανίδης Βασίλης): Χιλά, Ελέζι, Κομίνης, Στρογγύλης, Σταμέλος, Κουτσοδήμος, Γκίτσι, Βόλης, Λακάϊ (71* Λεχρής), Κανταρτζής, Κουτσοδήμος Π.(43* Σωτηρίου).

Αμβρυσσέας (Πούλος Δημήτρης): Δημητράς, Τσούρας (85* Κοτσιλής), Μπότσης, Καλύβας, Κώτσου, Βλάχος, Πλακίδας Μ.(78* Μανόπουλος), Μπαλτάς, Τζίκας, Μπέκα (90* Βασιλείου Γ.), Πλακίδας Χ.



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΕΡΕΑ ΣΠΟΡΤΣ :
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

«Δάφνινη» νίκη – κορυφής στις Ερυθρές ο Αμβρυσσέας 
Τα πανηγύρια καλά κρατούν στο Δίστομο αφού ο Αμβρυσσέας πέτυχε την πιο σπουδαία νίκη των τελευταίων χρόνων. Η ομάδα της «μαρτυρικής πόλης» έκανε σπουδαίο πέρασμα – διπλό από τις Ερυθρές κερδίζοντας 1-0 τη Δάφνη στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τη Θήβα έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Και με αυτή πλέον τη νίκη ο Αμβρυσσέας πιστοποίησε ότι είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στη Βοιωτία.
Οι πρωτοπόροι πλέον παρά την ξαφνική αλλαγή προπονητή παρουσιάστηκαν με την ίδια φιλοσοφία αφού ο Δημήτρης Πούλος δεν θα μπορούσε να αλλάξει και πολλά πράγματα και όπως απεδείχθη καλά έκανε κοουτσάροντας την ομάδα κατά τον ιδανικότερο τρόπο και όπως θα έπρεπε σε ένα ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας. Γιατί προπονητής και ομάδα πέτυχαν την πιο επαγγελματική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλά διαβασμένοι και αρκετά «έξυπνοι» παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο. Και φυσικά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έδειξαν πιο ομάδα με περισσότερη ποιότητα και εμπειρία από τους γηπεδούχους.Γιατί και γκολ έκαναν και δοκάρια είχαν αλλά και ευκαιρίες δημιούργησαν. Αλλά και όταν έπρεπε να διαχειριστούν το αποτέλεσμα το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο με την σωστή και οργανωμένη αμυντική λειτουργία.
Η ομάδα της Δάφνης με την εμφάνιση που πραγματοποίησε έδειξε ότι δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Έχει και ποιότητα και δύναμη αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ακόμα έτοιμη για τέτοια παιχνίδια πρωταθλητισμού.
Το μοναδικό και χρυσό γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Αμβρυσσέα πέτυχε ο Μπαλντάς στο 32* με έξοχο πλασέ δεχόμενος την έξυπνη κάθετη ασίστ από τον Άκη Τσούρα. Παράλληλα Χρήστος και Μάριος Πλακίδας σημάδεψαν έκαστος τα δοκάρια της εστίας του Χιλά.
Από τους νικητές δεν υστέρησε κανένας απ” όσους αγωνίστηκαν. Κορυφαίοι πάντως οι Κώτσου, Τσούρας, Μπαλντάς και Καλύβας. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Κομίνης, Κουτσοδήμος, Γκίτσι και Ελέζι.

Ο διαιτητής Δημήτρης Θεοχάρης πραγματικός «άρχοντας» στο γήπεδο μοίρασε το «καρπούζι» στη μέση κι έδωσε ρεσιτάλ με τους βοηθούς Φίλο και Παγούρα.

DSCN4216Αμβρυσσέας (Πούλος Δημήτρης): Δημητράς, Τσούρας (85* Κοτσιλής), Μπότσης, Καλύβας, Κώτσου, Βλάχος, Πλακίδας Μ.(78* Μανόπουλος), Μπαλντάς, Τζίκας, Μπέκα (90* Βασιλείου Γ.), Πλακίδας Χ.
 Βοιωτία: Νίκη τίτλου ο Αμβρυσσέας. Ισόπαλο το ντέρμπι στη Θήβα




ΜΕΓΑλο πέρασμα μέσα στις Ερυθρές έκανε ο Αμβρυσσέας πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη – τίτλου κερδίζοντας 1-0 τη Δάφνη και έπιασε τη Θήβα στην κορυφή που έμεινε στην ισοπαλία με την Ένωση ενώ η ομάδα του Διστόμου έχει και παιχνίδι λιγότερο.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ : 
Βασίλης Δελιανίδης (Δάφνη):
«Ήρθα στην ομάδα πριν δυο μέρες γνωρίζοντας ότι έχουμε έναν γολγοθά από σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια με ομάδες που πρωταγωνιστούν. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι. Υπήρχε διαφορά στο θέμα φυσικής κατάστασης και αυτό επέτρεψε στην ομάδα του Διστόμου να είναι πιο ουσιαστική, να πετύχει γκολ και να κάνει περισσότερες ευκαιρίες. Η φανέλα και η εμπειρία της Δάφνης δεν θα επιτρέψει σε καμμιά ομάδα να έχει εύκολα αποτελέσματα και σίγουρα με την προπόνηση θα γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Συγχαρητήρια στον Αμβρυσσέα».

Δημήτρης Πούλος (Αμβρυσσέας):
«Πρώτα απ’όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάννη Πούλο για τις σημαντικές πληροφορίες και συμβουλές που μου έδωσε. Τέτοιες ενέργειες ανεβάζουν το επίπεδο του προπονητή. Να τον ευχαριστήσω γι” αυτό που παρέλαβα ως ομάδα και θα επικοινωνώ μαζί του γιατί θεωρώ ότι ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο την ομάδα. Επίσης να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες που παρά την αλλαγή προπονητήκαι την κρισιμότητα του αγώνα έδειξαν τον καλό τους εαυτό και θα μπορούσαμε να διευρύνουμε ακόμα το σκορ. Έχουμε άγχος γιατί σε όλα τα παιχνίδια στόχος μας είναι η νίκη και όσο δεν κάνουμε ένα δεύτερο γκολ δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η Δάφνη ήταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έπαιξε με πάθος όπως της ταιριάζει για την ιστορία της. Εμείς συνεχίζουμε και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα. Αυτό θα αποδειχθεί στην πορεία και αν το αξίζουμε θα το πάρουμε».


http://www.dailymotion.com/video/x3d04yx_90-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-8-11-2015_sport


Σπουδαίες νίκες από βαθμολογικής άποψης πέτυχαν Θεσπιακός, Δήλεσι και Κόκκινο.

Α’ Κατηγορία
7η Αγωνιστική
Θήβα – Ένωση 1-1
Κιθαιρώνας – Σχηματάρι 2-0
Δάφνη Ερ. – Αμβρυσσέας 0-1
Θεσπιακός – Παμβαγιακός 3-2
Κόκκινο – Αρματηλάτης 1-0
Δήλεσι – Επαμεινώνδας 3-1
Νίκη Λαφ. – Παρνασσός 1-1
Ρεπό: Μαυρομμάτι

Βαθμολογία
(σε 7 αγώνες)

Αμβρυσσέας*———-14-2——16

———————————————-

Θήβα——————18-3——16
Ένωση*—————-9-4——14
Δάφνη Ερ.————-13-6——15
Σχηματάρι*————15-4—–13
Επαμεινώνδας*——–13-8—–12
Κόκκινο—————–8-14—-10
Κιθαιρώνας————-8-6——9
Παρνασσός————–5-8——8
Δήλεσι——————-4-8——7
Μαυρομμάτι*———–6-10——6
Παμβαγιακός*———-7-12——6
——————————————–
Θεσπιακός—————7-15——-6
———————————————-
Νίκη Λαφ.—————6-19——-4
Αρματηλάτης*———-4-18——-0

* Έχουν 6 αγώνες

8η Αγωνιστική
Μαυρομμάτι” – Κιθαιρώνας
Ένωση – Δάφνη Ερ.
Σχηματάρι – Θεσπιακός
Αμβρυσσέας – Κόκκινο
Παμβαγιακός – Δήλεσι
Αρματηλάτης – Παρνασσός
Επαμεινώνδας – Νίκη Λαφ.
Ρεπό: Θήβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου