share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Α.Ε ΔΗΛΕΣΙΟΥ - ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 2-5 ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ!!!!!!!!!!


• Με μια επιβλητική εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η καλύτερη κατά γενική ομολογία ομάδα της ΒΟΙΩΤΙΑΣ συνέτριψε το Δήλεσι με 5-2
Σε ενα πραγματικό ρεσιτάλ επιθετικού ποδοσφαίρου .

• Όλοι οι φίλαθλοι αναπόφευκτα προέβησαν σε συγκρίσεις .... 
Μπέκα , Τζίκας , Πλακίδας Χ , Γεωργουσόπουλος αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά , έκαναν μαγικά πράγματα στο τερέν που ανάγκασαν όλους τους ουδέτερους φιλάθλους να παραδεχθούν πως θα είναι κρίμα να μην παιζει αυτή η ομάδα στη Γ' ΕΘΝΙΚΗ του χρόνου !

• Σημειωτέον πως η ομάδα του Δηλεσίου ήταν σήμερα ενισχυμένη με τρεις νέους παίκτες και πολύ καλύτερη..... απο ομάδα που ηττηθήκαμε στο πρώτο γύρο .. Με τη διαφορά πως προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο κι οχι κάτς σταματώντας και το χρόνο με πρώτη ευκαιρία !!!

• Στο τέλος του αγώνα , με την επιστροφή ....
<< η ομάδα μας δείπνησε ταπεινά μόνη της .. Χωρίς εκλεκτούς προσκεκλημένους >> 
Με το κεφάλι κάτω , ξέροντας πως δεν περιμένουμε δώρα - γιατι δεν μπορούν η δεν θέλουν - και είδη σκέφτεται τον ημιτελικό με το Ύπατο την Πέμπτη .

* Κάπιοι προκάλεσαν αισχρά , στο Καπαρέλι ειδικά στο πανηγυρισμό του 2-1
Σήμερα ας απολογηθούν στους εαυτούς τους και τους φιλάθλους τους  !

ΔΗΛΕΣΙ – ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ  2-5
Σκόρερς: 65* (πεν.), 71* Μάνης – 4* Τζίκας, 11* Γεωργουσόπουλος , 20* Μπέκα, 35* Πλακίδας Χ., 55* Πλακίδας Μ.
Διαιτητής: Ξηρογιάννης Στ.
Βοηθοί: Παπαδημητρόπουλος – Χατζής

Δήλεσι (Λύγκος Βαγγέλης): Κάρο Φ., Κωφός, Μπούτουζα, Ανδριόπουλος, Λάττας, Κάρο Α., Ρεσβάνης (87* Καραγιάννης), Τζώρος, Πατούχος, Μάνης, Αλεξανδρής (63* Μέρμηγκας).

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (Πούλος Δημήτρης):Τσίμας, Τσούρας, Μπότσης, Καλύβας,Κώτσου (60* Μανόπουλος), Βλάχος, Μπέκα, Μπαλντάς, Τζίκας, Γεωρουσόπουλος (53* Πλακίδας Μ.), Πλακίδας Χ.(60* Παντίσκας).



Πέντε τα… μποφόρ. Ο Αμβρυσσέας 5-2 το Δήλεσι
Καταιγιστικός ο Αμβρυσσέας πέρασε δια… περιπάτου από τα Οινόφυτα όπου «σάρωσε» 5-2 το νεανικό Δήλεσι και συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα της Θήβας.
Το σκορ τα λέει όλα και αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.
Οι φιλοξενούμενοι του Διστόμου είχαν «καθαρίσει» τον αγώνα από την πρώτη κιόλας ώρα του παιχνιδιού ενώ οι γηπεδούχοι που τώρα κινδυνεύουν άμεσα το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν τη διαφορά πετυχαίνοντας μάλιστα και δυο γκολ.
Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε ο Αμβρυσσέας. Μόλις στο 4* σε σέντρα του Γεωργουσόπουλου ο Τζίκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Στο 11* ο Γεωργουσόπουλος με ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ την κατάλληλη στιγμή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κάρο κάνοντας το 0-2.
Στο 20* οι φιλοξενούμενοι τριπλασίασαν τα τέρματά τους. Σε σέντρα του Χρήστου Πλακίδα, ο Γεωργουσόπουλος με το κεφάλι βρήκε τον Μπέκα και αυτός χωρίς χρονοτριβή με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-3.
Στο 35* ο Χρήστος Πλακίδας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-4 και πετυχαίνοντας το 12ο προσωπικό του γκολ για φέτος.
Δωδέκατο γκολ για φέτος όμως πέτυχε και ο έτερος «σιαμαίος» Μάριος Πλακίδας όταν στο 55* με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-5.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την χαλαρότητα πλέον των φιλοξενούμενων κατόρθωσαν αρχικά να μειώσουν στο 65* σε 1-5 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μάνη και στη συνέχεια ο ίδιος παίκτης στο 71* με πλασέ να διαμορφώσει το τελικό 2-5.
Διακρίθηκαν οι Μάνης, Πατούχος, Αλεξανδρής, Κωφός (Δήλεσι) και οι Γεωργουσόπουλος, Μπέκα, Τζίκας, Βλάχος, Πλακίδας Μ. (Αμβρ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου