share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

<< ΕΓΚΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ? ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ >>



                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

Δυστυχώς για άλλη μια φορά το ποδόσφαιρο και η ευγενής άμιλλα έπεσαν θύμα του τυφλού και φανατικού οπαδισμού και όσων τον καλλιεργούν με το πλέον απαράδεκτο και επικίνδυνο ''όπλο'', που είναι η βία και η μισαλλοδοξία: Θύμα αυτή την φορά ο ποδοσφαιρικός αγώνας Κιθαιρώνα Καπαρελλίου - Αμβρυσσέα Διστόμου για το Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Βοιωτίας, στο γήπεδο του πρώτου. Και φυσικό θύμα τραυματισμού μετά από απρόκλητη επίθεση μέσα στον αγωνιστικό χωρο , στον πάγκο, από δυο δηλωθέντες, ''τραυματιοφορέων'' του βοηθού προπονητή του Αμβρυσσέα,κ. Τσανίδη , ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου που έχει κοσμήσει το άθλημα και ως παίκτης της Α' Εθνικής, με τον Ηρακλή και τον Λεβαδειακό! Οι οπαδοί- παράγοντες του Κιθαιρώνα, που μέσα από άγνωστες σε μας και παράτυπες διαδικασίες, ορίστηκαν ''τραυματιοφορείς'', επιτέθηκαν με γροθιές στον κ Τσανίδη ,ενώ εξελισσόταν ο αγώνας, τον έριξαν κάτω μισο-αναισθητο, αναγκάζοντας τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα και να διατάξει την απομάκρυνση των ''τραυματιοφορέων''- όπως και έγινε. Παραδόξως ο διαιτητής διέταξε και την απομάκρυνση του κ Τσανίδη, πράγμα που εκ των πραγμάτων ΄θα συνέβαινε λόγω των ιλίγγων που ένιωθε και της επιτακτικής ανάγκης να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο. Όλα αυτά είναι γραμμένα στο Φύλλο Αγώνος, μαζί με τα ονόματα των ''τραυματιοφορέων''- μαϊμού που αποδείχτηκε ότι άλλη ήταν η αποστολή τους.
Ο κ Τσανίδης νοσηλεύτηκε και χθες και σήμερα στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς  και όλα τα ντοκουμέντα με τα ιατρικά δεδομένα εμπεριέχονται στην Μήνυση που κατατέθηκε αμέσως κατά των φυσικών αυτουργών του σοβαρού τραυματισμού του αλλά και κατά όλων όσων εμμέσως ή αμέσως ευθύνονται για το επεισόδιο. Ήδη η αστυνομία τους αναζητά.
Ο Αμβρυσσεας καταγγέλλει την βίαιη επίθεση και τον τραυματισμό του βοηθού προπονητή του από ανθρώπους που κακώς βρίσκονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με την δράση τους διέκοψαν τον αγώνα και την εξέλιξή του. Όπως καταγγέλλουν και το γενικότερο κλίμα προπηλακισμών και απειλών των ποδοσφαιριστών και παραγόντων του κατά την προσέλευση από ομάδα φίλων του Κιθαιρώνα του Καπαρελλίου που κρατούσαν  και κράδαιναν απειλητικά κοντάρια βρίζοντας και σπρώχνοντάς τους.Το ίδιο έγινε  και στο ημίχρονο. Αντίστοιχο κλίμα ήταν και σε τμήματα της εξέδρας σε βάρος των φιλάθλων του Αμβρυσσέα με την απειλή ''Εδω είναι Καπαρελλι'', ''μούγκα'' κ.α.α και βίαιους προπηλακισμούς. Για τα περιστατικά αυτό που εντάθηκαν στην λήξη, ενημερώθηκε η αστυνομία.
Καλούμε την ηγεσία του Βοιωτικού ποδοσφαίρου να δει το θέμα με αίσθηση ευθύνης. Δεν μπορεί να αμαυρώνεται όλο το Βοιωτικό ποδόσφαιρο και να αλλοιώνεται η εξέλιξη του με την βία..

 ΥΣ : Για τηλεοπτική κάλυψη των γεγονότων  ούτε λόγος ....
Το προμελετημένο έγκλημα ξεκίνησε μπροστα στα μάτια μας...με το συνεργείο του
" Σταρ Kεντρικής Ελλάδας "
να απομακρύνεται απο τους παράγοντες του Κιθαιρώνα κακήν κακώς πρίν την έναρξη του αγώνα !
               
                                   ΤΟ Δ.Σ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου