share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

<< ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ : ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΒΑΙΟΣ & ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΥΛΟΣ >>

O Αμβρυσσεας Διστόμου ανακοινώνει την απόκτηση δύο (2) ποδοσφαιριστών που υπέγραψαν και προπονούνται είδη με το Συλλογό μας .
Τους καλωσορίζουμε στο Δίστομο και τους ευχόμαστε υγεία με επίτευξη των στόχων που θέσαμε απο κοινού !

Πρόκειται για τούς

α) Τον 33χρονο Αμυντικό- μέσο Παύλο Βαγγελή ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, ΠΑΟΝΕ, Επανομή, Ρόδο, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Πυρσό Γρεβενών, Κόρινθο, Νίκη Βόλου , Ηρακλή Ψαχνών, Τύρναβο και Πανηλειακό. Στο μισό της περιόδου 2013-14 είχε με την ομάδα του Τυρνάβου 14 συμμετοχές και στο άλλο μισό της ίδιας περιόδου με τον Πανηλειακό 9 συμμετοχές και ένα γκολ , συνολικά αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια .
Την αμέσως επόμενη σεζόν προσέφερε τις υπηρεσίες του σε Τρικάλα πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα και το Κυπελλο της Γ’ Εθνικής, ενώ πρόπερσι αγωνίστηκε στον Αιολικό και πέρυσι στον Αήτητο Σπάτων στο πρώτο μισό και έκλεισε την χρονιά στην Αυστραλία με την ομαδα West Adelaid Hellas !

                                
ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΥΛΟΣ


β) Και τον  31χρονο Βάϊο Στούμπο , που αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας ώς στόπερ.
Υψηλόσωμος και δυνατός ο Βάϊος , έπαιξε τελευταία στην ομάδα των Τρικάλων πριν αποκτηθεί απο την Πύδνα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε Ποσειδώνα Ν. Πόρων, Πανιώνιος, Πιερικό, Απόλλων Λιτοχώρου, Νίκη Βόλου, Πυργετό Λάρισας και Βατανιακό.


              
                                       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου