share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

« Ν.Π.Σ ΒΟΛΟΣ - ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 3-1 »


Την έβδομη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε απέναντι στον μαχητικό Αμβρυσσέα η πρωτοπόρος ομάδα του Βόλου, στην 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου.
Με 3-1 επικράτησε στο γήπεδο της Νεάπολης το Σάββατο (11/11) ο ΝΠΣ του συλλόγου από το Δίστομο, φτάνοντας τους 21 βαθμούς. Σκόρερ του νέου «τρίποντου» του συνόλου του Χουάν Φεράντο ήταν οι Πίτου Γκαρσία (42’ πεν.), Δημόπουλος (59’) και Μάντζης (75’), με το τελικό αποτέλεσμα να έρχεται με το γκολ της τιμής των φιλοξενούμενων, από τον Κωστούλα (83’).
Πλέον, ο ΝΠΣ θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Νίκης την Κυριακή (12/11) για να δει τη διαφορά που θα έχει από τον δεύτερο στη βαθμολογία.
Από την άλλη πλευρά, ο Αμβρυσσέας στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι, ιδιαίτερα μέχρι και να δεχτεί το πρώτο γκολ, από την άσπρη βούλα, που αποδείχτηκε και κομβικό στον αγώνα. Έτσι, παρέμεινε στους 13 βαθμούς και (προσωρινά) στη δεύτερη θέση, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας, παρά την ήττα.   

Με τον Αμβρυσσέα Διστόμου να μπαίνει στην αναμέτρηση για να παίξει ποδόσφαιρο κύλησαν τα πρώτα λεπτά του ματς. Ο ΝΠΣ Βόλος είχε την πρωτοβουλία και την υπεροχή χωρίς να απειλεί σημαντικά. Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε στο 16’, με τον Ηλιόπουλο να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Ντέντσεφ. Πέντε λεπτά μετά οι Μάντζης και Σαλαμούρας συνδυάστηκαν, με τον τελευταίο να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και την μπάλα να περνά έξω, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Ο Αμβρυσσέας αμυνόταν σωστά, παίζοντας πολύ καλά το τεχνητό οφσάιντ, μην επιτρέποντας έτσι στους γηπεδούχους να αποδώσουν τα γνωστά στάνταρ τους. Στο 40’, ο Δερμυτζόγλου μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και ανατράπηκε σύμφωνα με τον διαιτητή Παπακωνστανίουν από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, καταλογίζοντας έτσι πέναλτι. Την παράβαση εκτέλεσε εύστοχα ο Πίτου Γκαρσία στο 42’, γράφοντας το 1-0, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο ΝΠΣ Βόλος ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με στόχο να πετύχει το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι και έφτασε κοντά σε αυτό στο 49’. Ο Δερμιτζόγλου γύρισε την μπάλα από τα αριστερά με τον Ντεντάκη να πιάνει το σουτ από τα δεξιά και μέσα της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 59’, με τον Δημόπουλο να προωθείται και με αριστερό σουτ από τα 25-30 μέτρα, έκανε το 2-0.
Στο 68’ ο Σαλαμούρας πραγματοποίησε μια εκπληκτική ατομική ενέργεια, περνόντας τρεις παίκτες, έκανε και την κάθετη στον Μάντζη, που είδε τον Ντέντσεφ να τον σταματάει από το να πετύχει το 3-0. Ο Αμβρυσσέας προσπαθούσε να μπει ξανά στο ματς με κάποιο γκολ, χωρίς να καταφέρνει να πάρει την μπάλα από τα πόδια των παικτών του ΝΠΣ. Έτσι, η ομάδα του Βόλου μπόρεσε να «καθαρίσει» το ματς στο 75’, με τον Μάντζη να είναι ο τελικός αποδέκτης της προσπάθειας των συμπαικτών του και με προβολή προ κενής εστίας, ύστερα από γύρισμα από τα αριστερά να γράφει το 3-0.

«Οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν το παιχνίδι και μπόρεσαν να μειώσουν στο 83’ με τον Κωστούλα.
Μάλιστα, στο 85’ ο Αμβρυσσέας είχε τις προϋποθέσεις να μειώσει περαιτέρω σε 3-2, αλλά ο άσος των «ερυθρόλευκων» υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ..... Φώτο -κάτω »


Εντέλει δεν άλλαξε κάτι, παρά το δοκάρι του Καμπαγέρο στο 92' και ο ΝΠΣ πανηγύρισε την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ: 42’ (πεν.) Πίτου Γκαρσία, 59’ Δημόπουλος, 75’ Μάντζης – 83’ Κωστούλας

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Σαλαμούρας (73’ Μηλιώτης), Γκαλίτσιος, Δερμιτζόγλου (65’ Πέντα), Καμπαγέρο, Μάντζης (78’ Καλαμίδας), Πίτου Γκαρσία (70’ Ζέρης), Ηλιόπουλος
Αμβρυσσέας Διστόμου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεφ, Μαργαρίτης (58’ Μπότσης), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης, Στούμπος, Βλάχος (73’ Σχίζας), Ντος Σάντος (65’ Σούκιας), Βαγγέλι, Κωστούλας, Χίσι, Μανιδάκης

Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Καραγιάννης, Λιτοσελίδης (Φθιώτιδας)



    Βόλος ΝΠΣ-Αμβρυσσέας Διστόμου 3-1 Highlights
     LIVE Βόλος Ν.Π.Σ. - Αμβρυσσέας Διστόμου

                                       
                                       

Φωτορεπορτάζ του αγώνα ΝΠΣ Βόλος-Αμβρυσσέας (64 photos)


Φωτορεπορτάζ του αγώνα ΝΠΣ Βόλος-Αμβρυσσέας (64 photos)
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο ή κάντε like στη σελίδα μας!




Μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Αμβρυσσέα Διστόμου στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Αυτή ήταν η έβδομη σε οκτώ παιχνίδια, με τους «κυανέρυθρους» να οδηγούν σταθερά την κούρσα του 4ου ομίλου της Δ' Εθνικής κατηγορίας. Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων:




































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου