share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

« MIKI ΤΣΙΡΚΟΒΙΤΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ »

                      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αμβρυσσέας Διστόμου αποφάσισε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος . Η διοίκηση έκρινε πως στην παρούσα φάση ήταν επιτακτική η αντικατάσταση θεωρώντας πως έκανε το σωστό .
- Ο κ. Ηλίας Λιόντος συνέβαλε τα μέγιστα στην πετυχημένη πορεία μας στο πρωτάθλημα ως τώρα που συνδιάστηκε με νίκες που θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη όλων μας απέναντι σε μεγάλες ομάδες .
-Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και παραμένει φίλος του συλλόγου για πάντα.
 Η διοίκηση θεώρησε οτι στην παρούσα φάση η ομάδα χρειάζεται μία αλλαγή με γνώμονα πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και πήρε αυτή την απόφαση με σκοπό να γίνει ενα νέο ξεκίνημα .
 - Ο Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Μίκι Τσίρκοβιτς, που τον καλωσορίζουμε στο Δίστομο και του ευχόμαστε υγεία με επιτυχίες .
-Αύριο Σάββατο θα κάνει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και θα είναι παρόν στην τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσει η αποστολή για Καρπενήσι το απόγευμα .
Ο νέος τεχνικός θα κάτσει στον πάγκο του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο το Βελούχι !

Δήλωση Μίκι Τσίρκοβιτς

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιρκοβιτσ αστερασ

Τιμή μου η πρόταση της ομάδας απο το μαρτυρικό Δίστομο .
-Γνωρίζω που έρχομαι , παρακολουθώ τον Αμβρυσσέα απο την αρχή του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο , και πιστεύω οτι θα πετύχουμε το στόχο που βάλαμε με τη Διοίκηση , σχεδιάζοντας παράλληλα και το μέλλον της επόμενης περιόδου.
-Κοιτάμε μόνο το παιχνίδι της Κυριακής στο Καρπενήσι , αυτή την στιγμή ,το οποιο το χαρακτηρίζω δύσκολο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα .

ΥΣ: Μπορεί να στεναχώρησα κάποιους με αυτή τη συνεργασία..
Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα , σε ένα οργανωμένο σύλλογο που έχει κανει αισθητή την παρουσία της στην πρώτη της εμφάνιση στην Γ Έθνική  και τους ευχαριστώ για τον τρόπο που με πλησίασαν και με επέλεξαν !



































Δήλωση Λιόντου Ηλία

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα (ποδοσφαιριστές-γυμναστές-διοίκηση) το διάστημα που ήμουν στην τεχνική ηγεσία της ομάδος και να ευχηθώ μέσα απ'την καρδιά μου η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Επίσης θέλω να επισημάνω πως η διακοπή της συνεργασίας μας έγκειται καθαρά και μόνο στην διαφωνία μου στον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και σε τίποτε άλλο.
                                                      Καλή επιτυχία στον διάδοχο μου και φίλο Τσίρκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου