share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

« ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ !! ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ !! ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΚΟΣΜΟ »

Με κόσμο στα Φάρσαλα ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ που θα αναζητήσει τη νίκη με αντίπαλο τον ΑΧΙΛΛΕΑ για να σταθεροποιηθεί στην πρώτη εξάδα πρίν την συνάντηση με τη Θήβα στο μεγάλο τοπικό Βοιωτικό ντέρμπι .
Τηλ . Κρατήσεων : ‭
694 4321909‬
697 4979720
Έως και την Παρασκευή 8.00 μ.μ


                                        


                                                        


















Αμβρυσσέας: 0-0 με Α.Ο. Σελλάνων
Οι παίχτες του Διστόμου προσπάθησαν, αλλά το ματς πήγε στην δύναμη, δεν έκαναν πολλές φάσεις, δεν σκόραραν και έτσι υποχρεώθηκαν στο «Χ»
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό γήπεδο του Διστόμου μεταξύ της ομάδας του τοπικού «Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” και της ομάδας του Α.Ο. Σελλάνων.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, νευρικό μιας και κυριάρχο στοιχείο του ήταν η δύναμη. Οι παίχτες, έχοντας το μυαλό τους στην άμυνα, αναλώθηκαν περισσότερο σε δυνατές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου και δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις.


Οι πιο σημαντικές φάσεις
Στο 58’ ο Βαφειάδης ξέφυγε στην «κόντρα», αλλά στα όρια της περιοχής (ημικύκλιο) ανατράπηκε από την Θεοδωρόπουλο. Ο διαιτητής έδειξε φάουλ ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν οτι ο παίχτης πάτησε περιοχή και οτι ο παίχτης των φιλοξενούμενων έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα και όχι την κίτρινη.
Το φάουλ εκτέλεσε ο Χύσι, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο τείχος και απομακρύνθηκε.
Στο 60’ έγινε το λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, η μπάλα στρώθηκε στον Βουκαμάνοβιτς μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε ήταν πάρα πολύ κακό.
Στο 88’ ο Τέλλος βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μετά από γέμισμα, αλλά το σουτ που έπιασε ήταν πάρα πολύ κακό.
Στην φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες καθώς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αρχοντής για διαμαρτυρία…

Οι «πρωταγωνιστές»
Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου (Μίοντραγκ Τσίρκοβιτς, 4-3-1-2): Ντέντσεβ – Μαργαρίτης (40’ Βαφειάδης), Τέλλος, Γιαλαμίδης, Καλαγκάνης – Μπότσης (68’ Βλάχος), Βαγγέλη (77’ Κυπραίος), Μανιδάκης – Χύσι – Κωστούλας, Σούκιας.
Στον πάγκο: Παπαβασιλείου – Κότσι, Σχίζας, Αντωνιάδης.
Α.Ο. Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας, 4-2-3-1): Κουτσόπουλος – Μετουσι, Αρχοντής, Κούρκουλας, Τζάνης – Θεοδωρόπουλος, Ματτας – Μπαλαμπάνος (68’ Διπλαρης), Κοντος (83’ Παπαδημητρίου), Υφαντής (89’ Γιγιανος) – Βουκαμανοβιτς (90+3’ Παπαδημητρόπουλος).
Στον πάγκο: Λέμπας – Μπακρατσας, Δανιήλ.
Τον αγώνα διύθυνε ο κ. Φωτόπουλος Νικόλαος με βοηθούς τους κ.κ.: Τσολακίδη Λυκούργο και Κασιμάτη Αντώνιο, όλοι από τον Σ.Δ.Π. Αθηνών.
Παρατηρητής τους ήταν ο κ. Ντζαθας Χαρίλαος από τον Σ.Δ.Π. Φθιώτιδας.
Παρατηρητής αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Ιωάννης από την Ε.Π.Σ. Αθηνών

REPORTAZ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου