share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

« Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !! ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ !! ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΕΑΚ »






 «Έχουμε την υποχρέωση να παλέψουμε τις λίγες πιθανότητες για παραμονή στη κατηγορία με νταβάνι τους 37 βαθμούς και οτι θέλει προκύψει αφου δεν εξαρτάται πλέον μόνο απο εμάς »

 -Δυστυχώς παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων όταν μιλάμε για έναν αγώνα ουσιαστικά «μπαράζ-κατηγορίας»  με δύο αποτελέσματα να μας ευνοούν ...

- Σίγουρα αν δεν πετύχουμε τον στόχο δεν θα φταίει η ήττα  της Κυριακής ..

- Δεν είναι ούτε ώρα για καταλογισμό ευθυνών , ούτε για δικαιολογίες .
 


-Κρίμα πραγματικά για όσους πόνεσαν και σήμερα ειδικά για τους οπαδούς μας απο το Δίστομο που ακολούθησαν την αποστολή αλλα και αυτούς που δεν ήρθαν αλλά νοιάζονται για την ομάδα και το δείχνουν !
   
- Όσοι είμαστε στην ομάδα ξέρουμε περισσότερα για το τι λάθη έγιναν την περίοδο της διακοπής και της μεταγραφικής περιόδου του Δεκεμβρίου που υπήρξε δυστυχώς ενα κλίμα εφησυχασμού και το πληρώνουμε ... 
Ομως ξαναλέω, αφου το δεχθήκαμε να συνεχίσουμε ώς το τέλος έτσι , είμαστε ολοι υπεύθυνοι για το τελικό αποτέλεσμα . Διοίκηση - προπονητής - παίκτες !

 - Πρέπει να παραδεχθούμε πως  χάσαμε δίκαια απο μία ομάδα που πιστεύω την είχαμε άνετα , αλλά κάναμε δώρο δύο γκόλ στο πρώτο ημίχρονο και ενα άκυρο γκόλ  στο δεύτερο ημίχρονο απο το διαιτητή με το έμμεσο φάουλ που άδικα έδωσε είς βαρος μας , και που δεν καταλόγισε υπέρ μας , πέναλτι μάρς στην αρχή του β’ μέρους ( χέρι ) 

-Σε μία έδρα φιλική , απο την αρχή ώς το τέλος - παρόλο τον κόσμο -περιπου 2.000 - και την κρισιμότητα του μάτς.

-Να εξαιρέσουμε τούς 3-4 εντεταλμένους οπαδούς, απο δύο άτομα του Δ.Σ της ομάδας του Βόλου , που έβριζαν χυδαία τον προπονητή μας και το Δίστομο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πίσω απο το πάγκο.

-Στη συνέντευξη τύπου μάθαμε απο κάποια κυρία που διέκοψε τον προπονητή μας ( κακώς ) δεν μας είπε και αυτή το ονομά της -ούτε την ιδιότητα της - πώς πρόκειται για τον ταμία και τον Γ.Γ της ομάδας του Ολυμπιακού. 

-Τα ονόματα τους δέν τα ανέφερε αλλά υπάρχουν στα τοπικά  site και ραδιόφωνα, που προσπάθησαν χρησιμοποιώντας τα ,να δυναμιτίσουν όλη την εβδομάδα το κλίμα .

TAMIAΣ:
 http://www.volosday.gr/%ce%bc%ce%ad%cf%87%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bf-%ce%ad%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b5-%ce%b7-%cf%87%ce%ac%cf%81%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85/

Γ.Γ
http://www.magnesiasports.gr/index.php/football-menu/lorem-ipsum/football-league-2/item/52044-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%C2%AB%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BF-%CF%86-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CF%87%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC%C2%BB
ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
CLASICO 98,6 FM ΒΟΛΟΣ 
                                                            
                                                  

                                                    
- Μέχρι  τον αγώνα στο Βόλο με τον Ολυμπιακό είχαμε την κατάσταση στα χέρια και τα πόδια μας 

- Δυστυχώς χάσαμε, και τώρα μόνον με συνδυασμό αποτελεσμάτων στις επόμενες τρείς αγωνιστικές μπορεί να ελπίζει η ομάδα να παραμείνει στη κατηγορία. 

- Στη θέση μας , και με πολύ μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά βρέθηκαν όλοι οι αντίπαλοι μας , που μας έφτασαν η μας προσπέρασαν , αφού σε καμία περίπτωση δεν έπαψαν να ελπίζουν ... 
Το ίδιο θα επιδιώξουμε κι εμείς παρόλο που ειναι δύσκολο λόγω προγράμματος , με το ρεπό την ερχόμενη αγωνιστική και τον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα στον δεύτερο της βαθμολογίας Αλμυρό και τελευταία αγωνιστική με Βελούχι εντός. 
- Ρεαλιστικά φτάνουμε στους 34 ...
 -Με θαυμα στους 37 βαθμούς ! 

«Παρακάτω ας δούμε το υπόλοιπο πρόγραμμα όλων των εμπλεκομένων ομάδων και τι προκύπτει σε περίπτωση ισοβαθμιών» Καθώς και μια υποκειμενική πρόβλεψη για την τελική βαθμολογία.

 • Αστέρας Ιτέας 35 β : - Φάρσαλα εντός - Θήβα εκτός - Νίκη Βόλου εντός 
35 έως 44 βαθμούς 
 Πρόβλεψη : 39 η 41 βαθμούς 


• Θήβα 33 β : - Διγενής εκτός - Αστέρας Ιτέας εντός - Ρήγας Φεραιος εκτός 
«33 έως 42 βαθμούς» 
 Πρόβλεψη :37 η 39 βαθμούς 


• Ολυμπιακός Βόλου 33 β : - Μαρτίνο εντός - Ρεπό - Αλμυρός εντός 
«33 έως 39 βαθμούς» 
Πρόβλεψη : 37 η 39 βαθμούς 


 • Αμβρυσσέας 31 β : - Ρεπό -Αλμυρός εκτός - Βελούχι εντός 
«31 έως 37 βαθμούς»
Πρόβλεψη : 34 η 35 βαθμούς 


 • Σέλλανα 31 β : - Ρήγας εκτός - Μαρτίνο εκτός - Φάρσαλα εντός
 «31 έως 40 βαθμούς» 
Πρόβλεψη : 35 η 37 βαθμούς 


 • Ρήγας 28 β : - Σέλλανα εντός - Φάρσαλα εκτός - Θήβα εντός
 «28 έως 37 βαθμούς» 
'Πρόβλεψη : 35 η 37 βαθμούς 


             « Τι γίνεται στις ισοβαθμίες δύο η περισσότερων ομάδων ? » 
 
- Πρώτο κριτήριο είναι η βαθμολογία στα μεταξύ τους παιχνίδια .
Αν οι ομαδες είναι περισσότερες απο δύο .. γίνεται ειδική βαθμολογία στούς μεταξύ τους αγώνες . 

-Δεύτερο κριτήριο ο συντελεστής των γκόλ των ομάδων αυτών,

-Τρίτο κριτήριο,της συνολικής βαθμολογίας των 13ών ομάδων.


- Υπενθυμιζεται ότι δεν μετράνε στα ισόπαλα αποτελέσματα τα εκτός έδρας γκόλ .. δηλαδή για παράδειγμα το 1-1 δεν είναι ισχυρότερο απο το 0-0 ... 
Στα νικηφόρα αποτελέσματα αντιθέτως μετράει ο συντελεστής ..
Το 3-1 παράδειγμα είναι ανώτερο του 2-1 .


                « ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΟΥΣ 37 ΒΑΘΜΟΥΣ » 


Το τρελό , όμως υπαρκτό σενάριο στους 37 βαθμούς , κάποιοι πιθανοί συνδυασμοί . ( υπάρχουν αρκετά ακόμη μέχρι και με ισοβαθμία 6 ομάδων )



•ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ , ΘΗΒΑ , ΣΕΛΛΑΝΑ ΣΤΟΥΣ 37 ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΛΛΑΝΑ 


•ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ , ΣΕΛΛΑΝΑ , ΡΗΓΑΣ ΣΤΟΥΣ 37 ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ


• ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , ΘΗΒΑ ΣΤΟΥΣ 37 ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
 ΒΟΛΟΥ 


• ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ , ΣΕΛΛΑΝΑ , ΘΗΒΑ , ΡΗΓΑΣ ΣΤΟΥΣ 37 ΥΠΟΒΟΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΛΛΑΝΑ ΚΑΙ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ 


 •ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ , ΣΕΛΛΑΝΑ ΣΤΟΥΣ 37  καλύτερος συντελεστής συνολικής βαθμολογίας των 13ών ομάδων.



-Συνοπτικά όπου ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ εμπλέκεται σε ισοβαθμίες με το Ρήγα Φεραίο που εχουμε 2 ήττες , είμαστε σε δυσμενή θέση. 


- Όπου εμπλεκόμαστε με τα Σέλλανα σε τριπλή η τετραπλή ισοβαθμία αλλά να μην είναι σε αυτή ο Ρήγας είμαστε σε ευνοϊκή θέση !

Γαρύφαλος Πετράκος

Ο Αγώνας στο Βόλο  .....

ΒΙΝΤΕΟ 1 voloslive
Ολυμπιακός Βόλου – Αμβρυσσέας Διστόμου 3-0 Highlights



ΒΙΝΤΕΟ 2 voloslive
Ολυμπιακός Βόλου – Αμβρυσσέας Διστόμου 3-0 Συνέντευξη Τύπου

                                  

 Φωτορεπορταζ Αγώνα 
Πηγή
http://www.goalpost.gr

Αποστολή εξετελέσθη και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο για τον Ολυμπιακό Βόλου, που πήρε με άνεση το πρώτο από τα τρία τρίποντα που θέλει στο ΕΑΚ, επικρατώντας με 3-0 του Αμβρυσσέα Διστόμου. Οι ερυθρόλευκοι απέναντι σε μία ομάδα που ήρθε στον Βόλο να παίξει ποδόσφαιρο, καθάρισαν το ματς από το πρώτο μέρος με δύο γκολ του Χρήστου στο  17’ και το 42’, ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Καμπλιώνη στο 76’.
Η διάταξη των ομάδων
Ο Ολυμπιακός Β. είχε τον Καραγκιολίδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα με φορά προς τα δεξιά ήταν οι Δ. Κόκας, Τόσκας, Νόνης και Γελαδάρης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής κινούνταν ως αμυντικοί μέσοι οι Λούγκος και Ρόκας, ενώ μπροστά τους ήταν ο Ευθυμιάδης, που είχε στα αριστερά του και στα δεξιά του αντίστοιχα τους Καμπλιώνη και Διβανέ, ενώ φορ ήταν ο Χρήστου.
Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον γκολκήπερ Παπαβασιλείου τους Μεταλλινό, Καλαγκάνη (πλάγιοι μπακ), Γιαλαμίδη και Τέλλο (στόπερ). Στο κέντρο οι Βλάχος και Βανγκέλι ήταν οι αμυντικοί μέσοι, με τους Σούκια (στον άξονα), Μανιδάκη (αριστερά) και Κωστούλα (δεξιά) να είναι πίσω από τον Βαφειάδη. Πάντως, με τον Ντος Σάντος στην ενδεκάδα ο Κωστούλας πήγε δίπλα στον Βαφειάδη, αφού ο Βραζιλιάνος έπαιξε στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Οι φάσεις του πρώτου μέρους
Το ματς ήταν ισορροπημένο στην αρχή, με τον Αμβρυσσέα να μη δείχνει διάθεση να κλειστεί. Παρόλ’ αυτά στην πρώτη του φάση ο Ολυμπιακός Βόλου κατόρθωσε να σκοράρει με τον Χρήστου, ο οποίος πήρε την ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Καμπλιώνη από τον άξονα και με εναέρια προβολή έδωσε καμπύλη στην μπάλα κι αυτή κατέληξε με εντυπωσιακό τρόπο στην αριστερή γωνία του Παπαβασιλείου για το 1-0. Στο 23’ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων για οφσάιντ, με τον Κωστούλα, που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, να είναι εκτεθειμένος μετά την κεφαλιά-πάσα του Βαφειάδη.

 1goalxristou
11goalxristou
Το γκολ του Χρήστου
Στο 25’ και το 26’ μετά από ωραίες εναλλαγές της μπάλας Ευθυμιάδης και Καμπλιώνης ολοκλήρωσαν τις επιθέσεις της ομάδας τους με σουτ εκτός περιοχής, με το πρώτο να μπλοκάρεται από τον Παπαβασιλείου και το δεύτερο να φεύγει άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τσίρκοβιτς έκανε την πρώτη αλλαγή περνώντας στον αγώνα τον δεξιό εξτρέμ Ντος Σάντος αντί του αμυντικού μέσου Βλάχου, για να κάνει την ομάδα του πιο επιθετική.
Ο Ολυμπιακός Β. προσπαθούσε να πιέσει ψηλά και να κλέψει την μπάλα, ώστε να βγει γρήγορα στην επίθεση και στο 42’ ευτύχησε να πετύχει και το δεύτερο τέρμα του. Ο Ευθυμιάδης από τον άξονα έβγαλε τον Χρήστου τετ-α-τετ κι αυτός έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα, προσποιούμενος ότι θα στείλει την μπάλα αριστερά, αλλά με άψογο πλασέ την έστειλε να αναπαυθεί στη δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας, κάνοντας εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών το 2-0.
Να τονιστεί ότι οι γηπεδούχοι ζήτησαν στο 33’ έντονα δεύτερη κίτρινη για τον Μεταλλινό, που, ενώ είχε ήδη μία, σήκωσε ψηλά το πόδι του, τη στιγμή που ο Ρόκας είχε πάρει την κεφαλιά.
Οι φάσεις του δεύτερου μέρους
Στο 55’ και μετά από ένα δεκάλεπτο που ο Αμβρυσσέας ήταν φυσικό να δείξει διάθεση για πίεση, χωρίς όμως να κάνει φάση, είχαμε την πρώτη μεγάλη στιγμή του δεύτερου μέρους και ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Λούγκος πέρασε ωραία για τον Καμπλιώνη, που βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Παπαβασιλείου, ο οποίος βγήκε μακριά από την εστία του. Ο Καμπλιώνης προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ και να δώσει δίπλα του για τον Ευθυμιάδη, αλλά η μπάλα έφυγε πλάγια αριστερά. Ωστόσο, ο τελευταίος έβγαλε για τον Λούγκο, που ερχόταν με φόρα από πίσω και έπιασε το πολύ δυνατό δεξί σουτ, που αποκρούστηκε πολύ δύσκολα σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα του Αμβρυσσέα.
Στο 76’ ο Ολυμπιακός Β. κέρδισε έμμεσο μέσα στην περιοχή, αφού ο Παπαβασιλείου μπλόκαρε μετά από γύρισμα αμυντικού προς τα πίσω. Η μπάλα στρώθηκε στον Καμπλιώνη κι αυτός με δυνατό δεξί σουτ, παρά την προσπάθεια του Παπαβασιλείου που ακούμπησε, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και έκανε το 3-0.
Τελευταία φάση του αγώνα (αμέσως μετά ο Τσιτσανούδης σφύριξε τη λήξη) ήταν το αριστερό σουτ του Μέμου εντός περιοχής, που έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Β.: Καραγκιολίδης, Κόκας Δ. (87’ Αγγελής), Γελαδάρης, Νόνης, Τόσκας, Λούγκος, Ρόκας (80’ Παπαϊωάννου), Διβανές, Ευθυμιάδης (80’ Μέμος), Καμπλιώνης, Χρήστου (85’ Σέττος)

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ: Παπαβασιλείου, Μεταλλινός, Καλαγκάνης (60’ Μπότσης), Γιαλαμίδης, Τέλλος (43’ Κυπραίος), Βλάχος (36’ Ντος Σάντος), Βαφειάδης, Βανγκέλι, Κωστούλας, Σούκιας (80’ Σχίζας), Μανιδάκης



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΑΚ

http://www.goalpost.gr/archives/75262

















































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου