share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ - ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 1-1




Ο Αμβρυσσέας 1-1 στο Μαρτίνο 


Πανέτοιμος απ” όλες τις πλευρές έδειξε ο Αμβρυσσέας στο Μαρτίνο όπου απέσπασε φιλικό 1-1 από τον τοπικό Οπούντιο που αγωνίζεται στην Γ” Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Διστόμου στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης ήταν πραγματικά «χάρμα ιδέσθαι» και μέσα στο γήπεδο σε καμιά περίπτωση δεν άφησε να φανεί η διαφορά της κατηγορίας που χώριζε τις δυο ομάδες. Παράλληλα ο Αμβρυσσέας πιστοποίησε με την εν γένει εμφάνισή του ότι είναι καθ” όλα έτοιμος να μπει ως πρωταγωνιστής στις επίσημες υποχρεώσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Οι Βοιωτοί κατόρθωσαν να προηγηθούν 0-1 στο 52* με τον Μάριο Πλακίδα και οι γηπεδούχοι που παρουσιάστηκαν μέτριοι και κουρασμένοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 68* με τον Δημητρέλη.

Οπούντιος: Τσίμας, Κουτσούμπας, Νικολόπουλος Β., Τσέλλος, Σπυριδάκης, Δέδες, Πέππας, Κακαβάς, Καντού, Κωτσαλάς Ν., Κόκα. Έπαιξαν και οι Πατσαρούχας, Μεχμέτογλου, Δαραμάρας, Καλαμάτας, Γκριτζάπης, Καταραχιάς, Κωτσαλάς Γ., Θεοδωρίδης, Μπέντας, Τσάφος.

Αμβρυσσέας: Δημητράς, Καλύβας, Μπότσης, Αβράμπος, Κώτσου, Μπαλτάς, Βλάχος, Μπέκα, Γαμβρίλης, Πλακίδας Χ., Πλακίδας Μ. Έπαιξαν και οι Τσούρας, Βιέννας, Τζίκας, Ρότας, Βασιλείου Γ., Παντίσκας.

Πηγή : STEREASPORTS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου