share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Με τη… στόφα πρωταθλητή ο Αμβρυσσέας 1-0 την Ένωση και 6 στα 6 !!!!!!!!!!



O Αμβρυσσέας κατάφερε να περάσει «αλώβητος» από τα Άσπρα Σπίτια και να διατηρήσει την πρωτοπορία. Με γκολ του Γεωργουσόπουλου κέρδισε 1-0 την Ένωση σε ένα πραγματικό επεισοδιακό ντέρμπι με 15λεπτη διακοπή, εντάσεις και δυο κόκκινες κάρτες.


Από κοντά ο Κιθαιρώνας που «διέλυσε» 6-0 το Δήλεσι και το Ύπατο που πέρασε 4-1 από το Άρμα. Νέα γκέλα για τον Παρνασσό που αυτή τη φορά ηττήθηκε εντός με 3-1 από την εντυπωσιακή Αναγέννηση. Μεγάλη νίκη για το Μαυρομμάτι στο Κυριάκι


Α’ Κατηγορία

6η αγωνιστική

Ένωση – Αμβρυσσέας 0-1

Παρνασσός – Αναγέννηση Σχ. 1-3

Κιθαιρώνας – Δήλεσι 6-0

Ολυμπιάδα – Απόλλων Ακρ 1-1

Αρματηλάτης -Ύπατο 1-4

Δάφνη – Παμβαγιακός 5-0

ΠΑΟΚ – Μαυρομμάτι 1-2


Η Βαθμολογία

(σε 6 αγώνες)


Αμβρυσσέας————18–3——18

———————————————————

Κιθαιρώνας————–20-3——-15

Ύπατο——————–15-6——–15

Παρνασσός————–18-4——–13

Αναγέννηση Σχ.———11-7——-13

Δάφνη———————-8-7———7

Αρματηλάτης————–6-11——-7

Ένωση——————–8-9———–6

Δήλεσι—————––4-11———–6

ΠΑΟΚ——————–4-11——–—6

Ολυμπιάδα————-6-9————5

Μαυρομμάτι————6-14———-5

————————————————

Απόλλων Ακρ.———6-18———5

———————————————–

Παμβαγιακός———-1-18——––0


7η αγωνιστική

Δήλεσι – Ένωση

Αναγέννηση Σχ. – ΠΑΟΚ

Αρματηλάτης – Κιθαιρώνας

Μαυρομμάτι – Δάφνη

Ύπατο – Παρνασσός

Απόλλων Ακρ. – Παμβαγιακός

Αμβρυσσέας – Ολυμπιάδα


Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πάντα ο Αμβρυσσέας που κατάφερε δια «πυρός και… σιδήρου» να περάσει από τα Άσπρα Σπίτια κερδίζοντας 1-0 την Ένωση στο μεγάλο γειτονικό ντέρμπι σε ένα παιχνίδι με μπόλικο σασπένς, διακοπή και αποβολές.


Έτσι η ομάδα του Διστόμου κατόρθωσε να ξεπεράσει τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι (Ύπατο, Κιθαιρώνα, Ένωση) χωρίς καμιά απώλεια με τρεις συνεχόμενες νίκες και δείχνει πλέον έτοιμη όσο ποτέ άλλοτε να πραγματοποιήσει το πολυπόθητο όνειρο της ανόδου στη Γ’ Εθνική.


Το παιχνίδι τα είχε όλα. Πάθος, δύναμη, ένταση, πολλά νεύρα, διαμαρτυρίες, διακοπή και κόκκινες κάρτες. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που έχει βέβαια και τις δικές του ιδιαιτερότητες όπως κάθε χρονιά είτε στο ένα ή στο άλλο γήπεδο. Το θετικό σε όλα αυτά ήταν ότι μετά τη λήξη του αγώνα τα πάντα ξεχάστηκαν και όλοι έφυγαν «αγκαλιασμένοι» ό,τι κι αν είχε γίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και… λίγο έξω από αυτόν.


Ο Αμβρυσσέας





Ο Αμβρυσσέας αν και δεν βρέθηκε σε καλή μέρα εν τούτοις έδειξε ότι οι μεγάλες ομάδες ακόμα και σε μια κακή τους μέρα μπορεί να ξεπεράσουν το οποιοδήποτε εμπόδιο. Και είναι αυτό το σημείο που κάνει τη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες και δικαιολογημένα η ομάδα του Διστόμου δείχνει στόφα πρωταθλητή και είναι το μεγάλο φαβορί. Είναι γεγονός ότι οι πρωτοπόροι δυσκολεύτηκαν στο γήπεδο των Άσπρων Σπιτιών. Έδειξαν λίγο αγχωμένοι και νευρικοί και είχαν αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη με συνέπεια να μην μπορούν να φτάσουν εύκολα στην εστία του Δημητρά ενώ αρκετές φορές έδειξαν «εγκλωβισμένοι» από την αντίπαλη άμυνα. Ωστόσο μια καλή επίθεση χρειάζονταν και την έκαναν στο 66* που τους χάρισε μια μεγάλη και σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη γι’ αυτούς έδρα.


Η Ένωση



Από την άλλη πλευρά η Ένωση στάθηκε πάρα πολύ καλά και συνάμα άτυχη. Το έπαιξε το παιχνίδι και κυνήγησε μέχρι τέλους το αποτέλεσμα. Σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη αλλά δεν μπόρεσε και αυτή να ξεπεράσει το άγχος και τη νευρικότητα με αρκετούς παίκτες να μην έχουν το καθαρό μυαλό όταν έπρεπε με συνέπεια οι γηπεδούχοι να «εγκλωβιστούν» και αυτοί από τους… ίδιους. Βέβαια η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών – Αντίκυρας ήταν αυτή που έχασε τις δυο μεγάλες ευκαιρίες με το δοκάρι του Λουκά Νικολάου και το τετ α τετ του Πολυτάρχου απένατι στον Τσίμα που τον… νίκησε.


Το γκολ





Στο 65* ο Άγγελος Κυριάκος σε μια προσπάθεια να «απεγκλωβίσει» το κέντρο της ομάδας του έβαλε μέσα τον Μπαλντά. Ένα λεπτό αργότερα ο προπονητής του Ανβρυσσέα δικαιώθηκε για την επιλογή του. Ο Μπαλντάς έβγαλε κούρσα από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έκανε τη σέντρα που βρήκε «γεωμετρικά» τον Γεωργουσόπουλο ο οποίος από κοντά και με δύσκολο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια του Θοδωρή Δημητρά που την απέκρουσε μεν αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το μοιραίο. Το 0-1 ήταν γεγονός που πανηγυρίστηκε και δεόντως…


Η διακοπή και οι… κόκκινες








Στο 67*, ένα λεπτό μετά το γκολ του αγώνα είχαμε την αποχώρηση του διαιτητικού τρίο στα αποδυτήρια. Ο Κώστας Βασιληάς μετά και την «προτροπή» των βοηθών του Κορακιανίτη και Ντέμου διέκοψε το παιχνίδι και «κλείστηκαν» στα αποδυτήρια. Είχε προηγηθεί φραστική επίθεση των γηπεδούχων στον βοηθό Κορακιανίτη ενώ φαίνονταν ότι το γήπεδο και οι κερκίδες άρχισαν να παίρνουν επικίνδυνη «φωτιά» μετά την επίτευξη του γκολ των φιλοξενούμενων που άναψε για τα καλά τα… «αίματα» τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου με ένταση, νεύρα, διαμαρτυρίες, προπηλακισμούς. Έτσι ο Κώστας Βασιληάς για να εκτονωθεί όλη η ατμόσφαιρα αποφάσισε να αποσυρθεί στα αποδυτήρια. Η διακοπή ήταν 15λεπτη και με την επανέναρξη του αγώνα οι δυο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκαν ο Γιάννης Καραμπέτσος και ο Μπαλντάς.


Η διαιτησία





Δεν απέφυγε τα λάθη ο Κώστας Βασιληάς αλλά μέσα στα ανθρώπινα πλαίσια που δεν νομίζουμε ότι επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα. Απλά επειδή από εμπειρία ήξερε την ιδιαιτερότητα του ντέρμπι προσπάθησε από την αρχή να «επιβάλλει» ο ίδιος τις… αρχές του αγώνα μοιράζοντας κίτρινες κάρτες και δίνοντας πολλά φάουλ και ίσως αυτό να ήταν λάθος αφού έτσι «αποσυντόνισε» τις δυο ομάδες και δημιούργησε νευρικότητα. Σωστή πάντως η απόφασή του για την διακοπή αφού έτσι «αποφορτίστηκε» η ατμόσφαιρα και σωστές και οι δυο κόκκινες.


Διακριθέντες


Από τους γηπεδούχους θα λέγαμε ότι δεν υστέρησε κανένας. Ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Κορυφαίοι πάντως οι Πολυτάρχος και Βεκίλης, Από τους φιλοξενούμενους και πρωτοπόρους πολύ καλή παρουσία είχαν οι Κόκα, Αβράμπος, Κώτσου και Γεωργουσόπουλος.





Παρατηρητής αγώνα ο Δημήτρης Κατής που επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους. Συνέβαλλε και αυτός στο να εκτονωθεί η κρίση στο ντέρμπι


Είχαν κέφια οι επιθετικοί την 6η αγωνιστική και σημειώθηκαν 26 γκολ. Δόθηκαν δυο πέναλτι και τρεις κόκκινες κάρτες.


ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ 1-3

Σκόρερς: 90+ Μαρτιναίος – 31*, 87* Βυλλιώτης, 67* Μπινιάκος

Διαιτητής: Θεοχάρης

Βοηθοί: Κωτσαδάμ – Μυλωνάκης


ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ: Δημητράς Χ., Καράι, Μίχος (80* Μανώλης), Τσώνης, Κουρελής, Γούλας (72* Όλντασι), Καλλέργης Ε., Ζαχαρόπουλος, Καλλέργης Α., Μαρτιναίος, Γιαχρίτσης (68* Γκουλής)


ΑΝΑΓ. ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ: Κουτρούμπας,Λασκαρίδης, Κολώνιας (67* Κίσσας Γ.), Μεταξάς, Ταυταρίδης, Κίσσας Ν. (87’ Νονάη), Κόκκαλης, Χρήστου, Βυλλιώτης (90* Δάσκος), Μπινιάκος, Ανυφαντής


ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1

Σκόρερς: 48* Μπούρας – 2* Ζιάκκας

Διαιτητής: Τσακανίκας

Βοηθοί: Σκύνδρης – Κολυμπίρης


ΟΙΝΟΦΥΤΑ: Σγουρός, Κυτέας, Κοτρώτσιος, Παπαδόπουλος, Καραθανάσης, Ίσσαρης, Τερζίου, Μπούρας, Δημητριάδης, Μαλέρδος, Κονιαβίτης


ΑΚΡΑΙΦΝΙΟ: Νίκας, Καλαμάτας, Τερόλλι, Ζιάκας, Μάρας, Κακός, Καραλλίου, Ρουπάκας, Κουκσόβ (82* Αγαπητός), Ταμπαθάνης, Μπεθάνης Θ. (58* Παυλιώτης)


ΠΑΟΚ – ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ 1-2

Σκόρερς: 24* Καράντζαλης – 34* Στοιχειός Σ., 50* Τσότα

Κόκκινη: 87* Καραλής

Διαιτητής: Αλαφογιάννης Λ.

Βοηθοί: Μπατσιάκος – Νίκα


ΚΥΡΙΑΚΙ: Γκώνιας Φ., Κατσούλης Π., Καραλής, Μπαμπάς, Αγγέλου Σ., Λιάκος Σ., Τσούρας (75* Καρβούνης), Καράντζαλης (67* Παπαχρήστου), Λιάκος Χ., Λάμπρου, Αγγέλου Ε.


ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ: Βασιλείου , Καλαντζής, Λάμπρου Π., Στοιχειός Δ., Δρίτσουλας Μ., Λάμπρου Β. (56* Γκούμας),Τσότα (89* Κώνστας), Δρίτσουλας Ι., Στοιχειός Σ. (88* Τορσίκ)


ΔΑΦΝΗ – ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ 5-0

Σκόρερς: 16* Κουτσοδήμος Μ., 31* Λεχρής, 48* Κουτσοδήμος Δ., 55* Κουτσοδήμος Κ., 60* Σακόβ

Διαιτητής: Φλώτσιος Θ.

Βοηθοί: Παγούρας – Τσιακμακούδης


ΔΑΦΝΗ: Χιλά (60* Οικονόμου), Σταμέλος, Παλαιολογόπουλος, Μπεθάνης Χ., Κουτσοδήμος Κ., Λεχρής, Κουτσοδήμος Δ., Σακόβ (60* Μακρυπούλιας), Κουτσοδήμος Μ., Κουτσοδήμος Π. (60* Σταμέλος Α.)


ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ: Τσώτσης, Τσέλιος (60’ Κατσόγενας), Παναγιώτου, Τζώνης, Χαροκόπος, Τσώρας, Κόλλιας, Κυμπεζής (46* Μπαλωμένος), Μερκούρης, Κυπραίος, Λούλος.


ΕΝΩΣΗ – ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ 0-1

Σκόρερς: 67* Γεωργουσόπουλος


Κόκκινες: 71* Καραμπέτσος – 71* Μπαλντάς

Διαιτητής: Βασιληάς

Βοηθοί: Ντέμος – Κορακιανίτης


ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ: Δημητράς Θ., Βεκίλης , Αντάμης, Καραμπέτσος Ι., Καραμπέτσος Δ., Ιωάννου, Πολυτάρχος (84* Βαλαούρας), Μετικάνος, Νικολάου (75*Πλάντζος), Κοντογόννης (68* Δαμπάνης), Βασιλείου


ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Τσίμας, Μπότσης, Γούλας, Αβράμπος, Κώτσου, Ταμάμης (68′ Κυπραίος), Γεωργουσόπουλος, Κραβαρίτης, Πλακίδας Μ. (71* Μαχαίρας), Κόκα, Βλάχος (64* Μπαλντάς)


ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗΣ – ΥΠΑΤΟ 1-4

Σκόρερς: 69* (πεν.) Τσοπανέλης – 8* Καντού, 58* Ζαφειρόπουλος, 64* (πεν.) Καρακατσάνης, 90+ Γάτσος

Διαιτητής: Μιχαηλίδης

Βοηθοί: Δελής – Σοφός


ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗΣ: Αναστασίου, Φλώτσιος, Ζαπουνίδης,Τσουμάνης, Κατσέλης Σ. (67* Παύλου), Καπέλιος, Τριανταφύλλου Β,, Καναρής, Λίγκος, Τσοπανέλης , Αλεξάκης.


ΥΠΑΤΟ: Κωνσταντινόπουλος, Στάθης, Μπαρκώσης, Ζαχαριάς, Χαροκόπος, Μακρής, Καντού (90* Γάτσος), Πλάκου, Ραχούτης, Καρακατσάνης (88* Μπερτσιάς), Ζαφειρόπουλος (76* Μάνης)


ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ – ΔΗΛΕΣΙ 6-0

Σκόρερς: 16*, 21* 32* Σταμέλος, 54*, 64* Φίλης, 58* Κώνστας

Διαιτητής: Ξηρογιάννης

Βοηθοί: Κώνστας – Χατζής


ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ: Γερογιάννης, Σκουρτανιώτης, Σεχάι, Ντελής, Κουκούλας, Τσέλλος (55* Μπόβαλης), Κώνστας, Κοτσίφης, Σταμέλος (60* Χασάπης), Μπατσούλης (28* Φίλης), Παπαναστασίου





ΔΗΛΕΣΙ: Εσμέ, Μπούτουζα, Αρκουλής (70’ Μέρμηγκας),Τσαγκαράκης (46* Ζαπαντης), Κωφός, Σουβατζής, Τσάκουλης, Αλεξανδρής Α., Τζώρος, Ρεσβάνης, Αλεξανδρής Δ. (75* Καραγιάννης)






Αρκετοί παίκτες αλλά και προπονητές διακρίθηκαν στην 6η αγωνιστική βοηθώντας με κάθε τρόπο τις ομάδες τους. Το stereasports και τα ΝΕΑ της Βοιωτίας σας παρουσιάζουν τον καλύτερο προπονητή και την καλύτερη ενδεκάδα της 6ης αγωνιστικής με τον τεχνικό και τους 11 παίκτες να έχουν ένα κλικ παραπάνω από τους υπόλοιπους.


Ο προπονητής


Η Αναγέννηση πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στην Αράχωβα και φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του έφθασε τους 13 βαθμούς έχοντας πάρει και 7 βαθμούς εκτός έδρας κάτι που δεν θα το περίμενε ούτε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της. Η νίκη στην Αράχωβα ήρθε να επιβεβαιώσει ότι Τάκης Πλατής έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά και τα αποτελέσματα φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Γιατί όπως και να το κάνουμε και ο προπονητής έχει τη δικιά του συμβολή σε αυτό που γίνεται στο Σχηματάρι.


Η ομάδα της 6ης αγωνιστικής





1. Τσίμας (Αμβρυσσέας)

2. Μπεθάνης (Δάφνη)

3. Λάμπρου Π. (Μαυρομμάτι)

4. Κώτσου (Αμβρυσσέας)

5. Καλαμάτας (Απόλλων)

6. Ταυταρίδης (Αναγέννηση)

7. Πολυτάρχος (Ένωση)

8. Μετικάνος (Ένωση)

9. Σταμέλος (Κιθαιρώνας)

10.Γεωργουσόπουλος (Αμβρυσσέας)

11.Καντού (Ύπατο)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου