share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

« ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ 1-1 »


« Ανακοίνωση - Ευχαριστήριο προς την ομάδα του Α.Ο ΣΕΛΛΑΝΩΝ 

Και διαμαρτυρία για την άνιση αντιμετώπιση για μια ακόμη φορά απο την διαιτησία »


 -Η διοίκηση του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ Αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την διοίκηση και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές - προπονητές - παίκτες , οπως και τους φιλάθλους για την υποδειγματική φιλοξενία που εισπράξαμε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Α.Ο ΣΕΛΑΝΩΝ
Φυσικά  θα ανταποδώσουμε οπως αρμόζει στο Δίστομο και ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία στην ομάδα τους

 - Δυστυχώς όμως οι αποφάσεις του διαιτητή στο πρώτο ειδικά μέρος μας δημιουργούν αναστάτωση και προβληματισμό .
Δεν στεκόμαστε στο αποτέλεσμα , πιστεύουμε στο ανθρώπινο λάθος, εμπιστευόμαστε τους θεσμούς.
Όμως το πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος μας, μας ξεπερνά ...

- Οι πρωταγωνιστές δεν πρεπει να γίνονται ποτέ οι άρχοντες του αγώνα , και περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία απο την έκθεση του παρατηρητή στον συγκεκριμένο διαιτητή απο την επιτροπή ορισμού.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας χωρίς να κοιτάμε πίσω , αλλα απαιτούμε τον σεβασμό και την ίση μεταχείριση !
                                              Το Δ.Σ








http://karditsasportiva.gr/%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%B6-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BF-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%BD/
 
 






 
 
                                                     http://www.karditsasport.gr/index.php/photo-reportaz/10440-foto-apo-to-ao-sellanon-amvrysseas
   

Τον Αμβρυσσέα Διστόμου υποδέχτηκε ο ΑΟ Σελλάνων το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) στο πλαίσιο της 4ης -εμβόλιμης- αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Οι "κυανόλευκοι" έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν στο πρώτο φετινό τρίποντο, μένοντας στο 1-1 με την ομάδα του Διστόμου, η οποία αγωνίστηκε με 10 παίκτες για πάνω από μία ώρα αγώνα.
Την αναμέτρηση παρακολούθησαν αρκετοί φίλοι του ΑΟΣ, στηρίζοντας την προσπάθειά του, η οποία τελικά δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα που ήταν η νίκη.
Στα καθαρά αγωνιστικά, ο ΑΟ Σελλάνων μπήκε δυνατά και στο 11' κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπλατσέρη από τον Μεταλλινό.
Ο Κοντός στο 12' ανέλαβε την εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των "κυανόλευκων".
Στο 24' το ματς πήρε... "φωτιά", όταν ο Βαγγέλη αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα στον Μπλατσέρη και στο ίδιο λεπτό την δεύτερη κίτρινη - κόκκινη για χειρονομία.
Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Διστόμου αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο κατάφερε στο 30' να φέρει το ματς στα ίσια.
Μετά από κάθετη πάσα, ο Ντος Σάντος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΑΟΣ και με ψυχραιμο ψηλοκρεμαστό σουτ, σημείωσε το 1-1 για τον Αμβρυσσέα.

                                                                                
   


Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΣ προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης, χωρίς ωστόσο να απειλεί ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.
Είχε την υπεροχή και δυο τρεις καλές στιγμές, με καλύτερη στιγμή εκείνη στο 82' όταν ο Μάττας επιχείρησε από κοντά ένα πλασέ με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ.
Ο χρόνος κυλούσε υπέρ των φιλοξενούμενων που βάση της έκβασης του αγώνα κρατούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Τελικά, στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να μένει μέχρι τη λήξη του ματς και τον ΑΟ Σελλάνων για ακόμη μια αγωνιστική μακριά από το τρίποντο.
Συνθέσεις:
ΑΟ Σελλάνων (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Τζάνης, Μάττας, Αρχοντής, Κούρκουλας, Δανιήλ, Θεοδωρόπουλος (61' Μαρούδας), Μπλατσέρη, Βουκομάνοβιτς, Κοντός, Παπαδημητρόπουλος.
Αμβρυσσέας Διστόμου (Ηλίας Λιόντος): Πέντσεφ, Μπότσης, Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Στούμπος, Χύσι, Σούκιας (46' λ. τρ. Τέγιες), Βαγγέλη, Κωστούλας (90' Κυπραίος), Μπαλτάς (35' Βλάχος), Ντος Σάντος (75' Σχίζας).
Παρότι ο ΑΟ Σελλάνων προηγήθηκε, έπαιζε για 70 λεπτά με παίχτη παραπάνω, αρκέστηκε στην ισοπαλία με 1-1 με τον Αμβρυσσέα Διστόμου







proastio amrysseas
aos dist2

Στην ισοπαλία 1-1 αρκέστηκε ο ΑΟ Σελλάνων με αντίπαλο τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Ένα αποτέλεσμα αρνητικό για το Προάστιο καθώς υπήρξαν όλες οι προυποθέσεις για τη νίκη. Προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 13’, έπαιζε με παίχτη παραπάνω για 70 σχεδόν λεπτά και εντούτοις δεν κατόρθωσε να φτάσει στο «τρίποντο». Μπορεί μετά την ισοφάριση να είχε την συντριπτική υπεροχή, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η δυσκολία στην δημιουργία φάσεων ήταν –ξανά- εμφανής.

aos dist1
Α’ Ημίχρονο
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε αναγνωριστικά για της δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να αναλαμβάνουν τα ηνία του αγώνα. Στο 12’ μάλιστα κέδρισε πέναλτι όταν ο πρωτοεμφανιζόμενος Μπλατσέρι διεκδίκησε μια μπαλιά στη μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε από τον Μεταλληνο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.
aos dist12
proastio amrysseas1
aos dist14

Την εκτέλεση ανέλαβε ένα λεπτό αργότερα ο Κοντός στέλνοντας την μπάλα αριστερά και τον τερματοφύλακα δεξιά, κάνοντας το 1-0 για τους κυανόλευκους.
Στα επόμενα λεπτά ο Μπλατσέρι, που στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκ των κορυφαίων, συνέχισε να ταλαιπωρεί την άμυνα του Διστόμου, να κερδίζει φάουλ και κάρτες. Μάλιστα στο 24΄ και μέσα σε ένα λεπτό κέρδισε την αποβολή του αρχηγού του Αμρυσσέα Βαγγελί. Πρώτα δέχτηκε κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπλατσέρι και ακολούθως αντίκρισε τη δεύτερη για αντιαθλητική συμπεριφορά.
Το «η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται» δυστυχώς δεν ίσχυε για τον αγώνα της Τετάρτης. Στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε σε όλο τον αγώνα ο Αμβρυσσέας ευτύχησε να ισοφαρίσει. Ο Ντος Αντος βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουτσόπουλο και με ψιλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-1.
Οι κυανόλευκοι επηρεάστηκαν από την απρόσμενη τροπή του μάτς και μέχρι το ημίχρονο δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά.

aos dist3
aos dist4
aos dist5

Β’ Ημίχρονο
Στο δεύτερο ημίχρονο το Προάστιο μπήκε αποφασισμένο να πιέσει ψηλά. Στο 46 ο Βουκομάνοβιτς μετά από σέντρα του Τζάνη, επιχείρησε πέφτοντας ένα γυριστό από την μικρή περιοχή αλλά δεν απείλησε.
Στο 50’ ο Παπαδημητρόπουλος βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στα πόδια των αμυντικών.
Στο 63’ έγινε η μοναδική αλλαγή για τον ΑΟ Σελλάνων, με τον Μαρούδα να περνάει στη θέση του Θεοδωρόπουλου, καθώς φαινόταν ότι όσο κύλαγε το παιχνίδι η μπάλα θα έφτανε συχνά-πυκνά στην περιοχή των φιλοξενούμενων με σέντρες.
Στο 66’ ο Μπλατσέρι απείλησε αλλά το σουτ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 75 ο Κοντός με σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον τερματοφύλακα σε δύσκολη απόκρουση.
Τεράστια ευκαιρία χάθηκε για τον ΑΟ Σελλάνων στο 86΄ με τον Μάττα, που από ευνοική θέση μέσα από την περιοχή επιχείρησε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίχτες του Αμβρυσσέα να πανηγυρίζουν για τον βαθμό και στο Προάστιο να επικρατεί προβληματισμός για την ευκαιρία που χάθηκε.
Πλέον οι κυανόλευκοι είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω τον αγώνα με την ομάδα της Βοιωτίας και να κοιτάξουν την επόμενη δύσκολη αναμέτρηση με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.
aos dist7
aos dist8
aos dist9
aos dist10
aos dist11
aos dist15
aos dist16
aos dist17
aos dist18
aos dist19
aos dist21
aos dist22
aos dist23
aos dist24



aos dist25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου