share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

«ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ»



Κάποτε θα γινόταν κι αυτό , να έρθει η ήττα ώς γηπεδούχος για τον Αμβρυσσέα ,έστω και αν δεν έγινε στη φυσική αλώβητη έδρα μας στο Δίστομο ( 15 Απριλίου 2015 ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ - ΕΝΩΣΗ 0-2 τελευταία ήττα ) 2,5 χρόνια μετά  με ένα σερί  πάνω απο 30 νίκες και μιάς μόνο ισσοπαλίας !

-Δεν υπάρχει κακή ήττα ούτε καλή νίκη ..Η ήττα μας εκπαιδεύει... η νίκη δίνει απλά τους 3 βαθμούς

Χάσαμε απο μια παραδοσιακή ομαδα Γ΄ Εθνικής που γνωρίζει την κατηγορία .
Κόντρα σε τέτοιες ομάδες , και γενικά στο επίπεδο της Γ' Εθνικής , δεν συγχωρείται η παραμικρή απροσεξία. ...

Δείχνουμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί σε πολύ καλό και υψηλό επίπεδο όπου παίζουμε. ... Μαθαίνουμε απο τα λάθη μας και συνεχίζουμε !

Την Τετάρτη 18.10.2017 στην Καρδίτσα  με Α.Ο Σελλάνων
Την Κυριακή 22.10 2017 στην έδρα μας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων

-------------------------------------------------------------------------------


Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Αμβρυσσέας και μάλιστα εντός έδρας. Η ομάδα του Διστόμου στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα του δεν τα κατάφερε και έχασε 1-2 από τον Ρήγα Φεραίο μένοντας έτσι στους έξη βαθμούς.


Οι γηπεδούχοι μάλιστα είχαν καταφέρει να προηγηθούν από το πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη και μέσα σε ένα τέταρτο δέχθηκαν δυο γκολ.


Η ομάδα του Ηλία Λιόντου ξεκίνησε ιδανικά το πρώτο μέρος. Κατάφερε να προηγηθεί στο 34* με τον Κωστούλα ενώ είχε και τις ευκαιρίες για να μπορέσει να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ.


Το σκηνικό άλλαξε όμως στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν δυο φορές και να «αποδράσουν» με τους τρεις βαθμούς της νίκης.


Στο 65* ο Τσελέπης ισοφάρισε σε 1-1 και στο 78* ο Τζένκα έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Ρήγα Φεραίο κάνοντας το 1-2.


Αμβρυσσέας Δίστομου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεβ – Μαργαρίτης (79’ Κυπραίος), Μεταλλινός Στούμπος, Καλαγκάνης, Βλάχος(80΄'Μπαλτάς), Μπότσης (85’ Μεταξούλης), Βαγγελή, Κωστούλας, Χίσι, Ντος Σάντος.

Ρήγας Φεραίος (Γιώργος Γάτος): Παπαγιάννης – Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθης, Καρλιαμπας, Αλεξίου, Παπακώστας (61’ Τσιώλης), Μπόρας, Τζοβάρας (91’ Χατζησταμάτης), Τσελεπής (89’ Λάμπρου), Καναβος (54’ Τζέκα).

Διαιτητής Καλαμάτας με βοηθους, Πριόνα και Δελχά (Εύβοιας)


                                                           

Δείτε ΟΛΑ τα αποτελέσματα και την ανάλυση των παιχνιδιών της 3ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα 

παιχνίδια του 4ου ομίλου

ΝΠΣ Βόλος - ΑΟ Σελλάνων 4-1

Νίκη Βόλου - Αχιλλέας Φαρσάλων 4-1

Οπούντιος Μαρτίνου – ΑΟ Θήβα 2-4

Αμβρυσσέας Διστόμου – Ρήγας Φεραίος 1-2

Αστέρας Ιτέας – Ολυμπιακός Βόλου 0-0

ΑΠΟΚ Βελούχι – ΓΣ Αλμυρού 1-2


# ΟΜΑΔΑ Β ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Επόμενη
1 ΝΠΣ Βόλος ΝΠΣ Βόλος 9 3 3 0 0 12 3 9 Αχιλλέας Φαρσάλων
2 ΓΣ Αλμυρός ΓΣ Αλμυρός 6 2 2 0 0 6 2 4 Διγενής Νεοχωρίου
3 Νίκη Βόλου Νίκη Βόλου 6 3 2 0 1 6 3 3 ΑΟ Θήβα
4 Ρήγας Φεραίος Ρήγας Φεραίος 6 3 2 0 1 5 4 1 Ολυμπιακός Βόλου
5 Αμβρυσσέας Διστόμου Αμβρυσσέας Διστόμου 6 3 2 0 1 5 3 2 ΑΟ Σελλάνων
6 ΑΟ Θήβα ΑΟ Θήβα 4 3 1 1 1 6 5 1 Νίκη Βόλου
7 Ολυμπιακός Βόλου Ολυμπιακός Βόλου 4 3 1 1 1 2 2 0 Ρήγας Φεραίος
8 Οπούντιος Μαρτίνου Οπούντιος Μαρτίνου 3 3 1 0 2 4 8 -4 ΑΠΟΚ Βελούχι
9 Αχιλλέας Φαρσάλων Αχιλλέας Φαρσάλων 3 3 1 0 2 3 6 -3 ΝΠΣ Βόλος
10 ΑΠΟΚ Βελούχι ΑΠΟΚ Βελούχι 3 2 1 0 1 2 2 0 Οπούντιος Μαρτίνου
11 ΑΟ Σελλάνων ΑΟ Σελλάνων 1 3 0 1 2 3 7 -4 Αμβρυσσέας Διστόμου
12 Αστέρας Ιτέας Αστέρας Ιτέας 1 3 0 1 2 1 8 -7 ΓΣ Αλμυρός
13 Διγενής Νεοχωρίου Διγενής Νεοχωρίου 0 2 0 0 2 1 3 -2 ΓΣ Αλμυρός



























Οι αναμετρήσεις του 4ου ομίλου

Οι αναμετρήσεις του 4ου ομίλου

Νέο «στραβοπάτημα» για Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ηττήθηκε και ο Αμβρυσσέας Διστόμου, στην 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου, αφήνοντας μόνο στην κορυφή τον ΝΠΣ Βόλος 
Αναλυτικά:

Αστέρας Ιτέας-Ολυμπιακός Βόλου (0-0)

Στο.. μηδέν έμεινε ο Ολυμπιακός Βόλου στην Ιτέα, παραχωρώντας ένα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα, μένοντας έτσι πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βρουν τα πατήματα τους και να ανακάμψουν, εφόσον θέλουν να διεκδικήσουν την άνοδο.
Παρά τη «λευκή» ισοπαλία, το σύνολο του Κώστα Μπράτσου θα μπορούσε να επιβληθεί του Αστέρα, καθώς ήταν ανώτερο, ενώ απώλεσε και πέναλτι στο 44’ με τον Θέο. Από την άλλη πλευρά, αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για την ομάδα της Ιτέας στο φετινό πρωτάθλημα.

Στην αναμέτρηση, αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Πρώτος δημιούργησε ευκαιρία ο Αστέρας, αλλά το σουτ του Γεωργουσόπουλου πέρασε ψηλά άουτ. Ο Ολυμπιακός απάντησε στο 15’ με τον Σεχολάρι, το σουτ του οποίου έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι του Μάντζαρη. Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου, όταν μετά από σέντρα του Καραμπά από τα δεξιά, ο Βαρούχας μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το σουτ, με τη μπάλα να χτυπά σε σώμα αμυνόμενου και να καταλήγει κόρνερ.
Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία και στο 31’ «άγγιξαν» το γκολ, αλλά το σουτ του Θέου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στο 44’ ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για να προηγηθεί. Ο Θέος κέρδισε πέναλτι από τον Κοντογιώργη, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εκτέλεση,, με τον Μάντζαρη όμως να αποκρούει στην αριστερή του γωνιά και να κρατάει το 0-0, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με νέα χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε η επανάληψη.Στο 47’, μετά  από ωραία προσπάθεια από τα αριστερά και σέντρα του Ανδρέα Κόκα, ο Καράμπελας με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα προς την εστία, με τον Μάντζαρη να πέφτει στη δεξιά πλευρά και να αποκρούει σωτήρια.
Ο Αστέρας απάντησε τέσσερα λεπτά μετά, όταν σε αντεπίθεση, ο Αλεξίου από ωραία πάσα που δέχθηκε μόνος απέναντι από τον Καραγκιολίδη δεν μπόρεσε να σκοράρει και στη συνέχεια της φάσης ο Αντωνίου σε κενή εστία πλάσαρε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ, παρά τις νέες καλές φάσεις που δημιουργούσαν. Τελικά, δεν άλλαξε κάτι και το ματς έληξε 0-0, παρά την ανωτερότητα του Ολυμπιακού.

Αστέρας Ιτέας (Κώστας Λίβας): Μάντζαρης, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Κοντογιώργος, Πανάκης, Μπόγκντανι (26’ Χαλαστάνης), Άντι Τοπούζι (71’ Μιχάλης Τοπούζι), Χαραλαμπίδης (67’ Σεΐτι), Γεωργουσόπουλος (83’ Δαμιανός), Αντωνίου, Αλεξίου
Ολυμπιακός Βόλου (Κώστας Μπράτσος): Καραγκιολίδης, Α. Κόκας (77’ Γελαδάρης), Καραμπάς, Τόσκας, Κραγιόπουλος, Δ. Κόκας, Βασίλιεβιτς, Καράμπελας (69’ Σκανδάλης), Σεχολάρι, Θέος (56’ Σέττος), Βαρούχας

Διαιτητής: Φωτόπουλος (Αττικής)

ΝΠΣ Βόλος-ΑΟ Σελλάνων (4-1)
17’, 54’ Ηλιόπουλος, 51’ Ντόσης, 66’ Ντεντάκης – 83’ Μάττας

Διαβάστε εδώ για τη νίκη και το «3Χ3» του συνόλου του Χουάν Φεράντο.

Νίκη Βόλου-Αχιλλέας Φαρσάλων (4-1)
49’, 78’ Γιάκοβλεφ, 53’ (πεν.), 57’ Μέτσε – 75’ Τλούμπας

Διαβάστε εδώ για την δεύτερη διαδοχική νίκη των «μπλε».
Οπούντιος Μαρτίνου-ΑΟ Θήβα (2-4)
4’ Νικολόπουλος, 37’ Πρεντί – 1’ Βεζυρτζόγλου, 29’ Σίλβα, 34’ Ζυγογιάννης, 59 Τόπι
Επικοδομητικό όπως αποδεικνύεται, αποδείχτηκε το πρόστιμο και η παύση πληρωμών, που επέβαλε ο Πρόεδρος του ΑΟ Θήβας, Θανάσης Βυλλιώτης, μέσα στην εβδομάδα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το «διπλό» από το Μαρτίνο. Οι παίκτες του Σάββα Παχατουρίδη κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη και να φτάσουν τους τέσσερις βαθμούς, με τα τέρματα των Βεζυρτζόγλου, Σίλβα, Ζυγογιάννη και Τόπι.
Από την άλλη, ο Οπούντιος ηττήθηκε για δεύτερο διαδοχικό ματς. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Νικολόπουλο, ενώ είχαν μειώσει και σε 3-2 με τον Πρεντί, χωρίς τελικά να καταφέρουν να πάρουν κάτι από την αναμέτρηση. Έτσι, παρέμειναν στους τρεις πόντους, από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μπασινάς, Αγγελόπουλος (83’ Σίδερης), Νικολόπουλος, Κοκαβέσης, Ξεζωνότος, Ντούνης (66’ Μπράχο), Τομόρι (60’ Χρυσαφόπουλος), Νούλας, Κολλάς, Τσόφλιος (83’ Παπανικολάου), Πρέντι
ΑΟ Θήβα (Σάββας Παχατουρίδης): Μόνος, Πλατέλας, Καραλής (83’ Γιαλός), Ζυγογιάννης, Μπρέγκασι, Κοτώρος (62’ Μαυρόπουλος), Αργυρίου, Κάρλος, Σίλβα (86’ Γεωργάκης), Βερζυτζόγλου (88’ Βουρνέζος), Τόπι
Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)

ΑΠΟΚ Βελούχι-ΓΣ Αλμυρός (1-2)
84' Κακκάβας - 27', 79' Κιπτίου
Δεύτερη νίκη για τον Αλμυρό στο πρωτάθλημα με πρωταγωνιστή τον Κιπτίου. Ο άσος των «μπλε» σημείωσε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στην επικράτηση. Αρχικά, με σουτ στη δεξιά γωνία και έπειτα με κοντινή προσπάθεια και τελείωμα στην αριστερή πλευρά, έπειτα από σέντρα του Κοντοβά.
Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Ευρυτανίας ήταν να μειώσει με τον Κακκάβα, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, έχοντας κάνει και το ρεπό τους, την προηγούμενη αγωνιστική.

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Λαμπρόπουλος, Λάππας Ν., Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Γενιτσαρόπουλος, Βαρότσης (77' Λέρης), Μπακαλίδης, Κακάβας, Λάππας Ι.
ΓΣ Αλμυρός (Λάκης Μπακάλης): Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Στουρνάρας, Κόκκας, Σαββίδης, Κιπτίου (90' Χολέβας), Αλεξανδρής, Φλίγκος (92' Βούλγαρης), Νάκας (64' λ.τρ. Θωμαϊδης), Κοντοβάς (82' Τσιάτσιος).
Διαιτητής: Κέκελος (Αιτωλοακαρνανίας)

Αμβρυσσέας Διστόμου-Ρήγας Φεραίου (1-2)

34’ Κωστούλας - 65' Τσελεπής, 79’ Τζέκας

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη ο Αμβρυσσέας που ηττήθηκε με 2-1 από τον Ρήγα Φεραίο και άφησε μόνο του στην κορυφή της βαθμολογίας τον ΝΠΣ Βόλος. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Κωστούλα, έκαναν την ανατροπή με γκολ των Τσελεπή και Τζέκα.
Έτσι, πήραν την δεύτερη νίκη τους και αυτή εκτός έδρας, όπως και στην πρεμιέρα απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Αμβρυσσέας Δίστομου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεβ – Μαργαρίτης (79’ Κυπραίος), Μεταλλινός Στούμπος, Καλαγκάνης, Βλάχος(80΄'Μπαλτάς), Μπότσης (85’ Μεταξούλης), Βαγγελή, Κωστούλας, Χίσι, Ντος Σάντος.

Ρήγας Φεραίος (Γιώργος Γάτος): Παπαγιάννης – Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθης, Καρλιαμπας, Αλεξίου, Παπακώστας (61’ Τσιώλης), Μπόρας, Τζοβάρας (91’ Χατζησταμάτης), Τσελεπής (89’ Λάμπρου), Καναβος (54’ Τζέκα).

Διαιτητής Καλαμάτας με βοηθους, Πριόνα και Δελχά (Εύβοιας)










                                                           


















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου