Σε έναν πολύ καλό αγώνα Απόλλωνας και Αμβρυσσέας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στο θέαμα που παρουσίασαν οι δυο ομάδες μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες.
Πάντως οι γηπεδούχοι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρανε αφού κάλλιστα θα μπορούσαν και να χάσουν το παιχνίδι. Αλλά απέναντι σστον καλύτερο και έμπειρο Αμβρυσσέα παρέταξαν οτι καλύτερο διέθεταν, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν και αν ήταν πιο τυχεροί θα μπορούσαν να πάρουν και κάτι καλύτερο…
Ο Αμβρυσσέας ήταν ανώτερος, είχε ποιότητα και μόνο από καθαρή ατυχία και αστοχία δεν πήρε τη νίκη αφού στάθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε τις ευκαιρίες αλλά…
Κορυφαίος αλλά και μοιραίος ο Χρήστος Πλακίδας
Κορυφαίος αλλά και μοιραίος ο Χρήστος Πλακίδας
Στο πρώτο μέρος τρεις  φορές ο Χατζής στο 6*  στο 30* και στο 45*  απέκρουσε αντίστοιχα κεφαλιά σουτ και πλασέ του Χρήστου Πλακίδα από κοντά. Ο φορ των φιλοξενούμενων που ήταν και ο κορυφαίος είχε και οριζόντιο δοκάρι στο 41*. Σε αυτό το διάστημα ο Απόλλωνας είχε καλές στιγμές στο 18* όταν  ο Γκρέκας απέκρουσε το σουτ του Καλαμάτα και στο 44* όταν ο Ρχούτης έκανε το γέμισμα ο Αγγέλου έφυγε μπροστά αλλά την τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο Γκρέκας.
Στην επανάληψη και στο 63* ο Ραχούτης με φάουλ ανάγκασε τον Γκρέκα να εκτιναχθεί στο «παραθυράκι» και να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 65* και πάλι ο Χατζής κράτησε το μηδέν όταν από κοντά απέκρουσε την κεφαλιά του Νικολάου.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ αλλά ο παπαγεωργίου από κοντά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά το γυριστό σουτ του Χρήστου Πλακίδα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Διακρίθηκαν οι Ραχούτης, Παπαγεωργίου, Αγαπητός, Χατζής (Απόλλων) και οι Πλακίδας Χ., Πλακίδας Μ., Γκρέκας, Γκουλής (Αμβρ.)

Καλή η διαιτησία του Φλώτσιου (Καραγιάννης – Τσιακμακούδης)


Απόλλων (Κυριάκου Άγγελος): Χατζής, Μάρας, Τερόλι (80* Μπεθάνης Ν.),  Ζιάκας, Ραχούτης, Παπαγεωργίου, Καλαμάτας (88* Κούτσκοφ), Αγαπητός, Αγγέλου Κ. (75* Μπεθάνης Θ.), Μαυροδήμος.
Αμβρυσσέας (Πούλος Γιάννης): Γκρέκας, , Γκουλής, Στεργίου, Μαχαίρας, Μπούρας, Βασιλείου (57* Τσαμανές), Φιλίππου, Μπαλτάς, Πλακίδας Μ., Νικολάου, Πλακίδας Χ.