share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΩΣΗ Α.Σ.Α - ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 1-1





















ΕΝΩΣΗ – ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ 1-1

Σκόρερς: 90+ Μαντουλίδης – 38* Πλακίδας Χ.
Χαμ. Πεν.: 78* Κοντογόνης
Κόκκινη: 90* Κοντογόνης
Διαιτητής: Μιχαηλίδης
Βοηθοί: Γεωργαντάς – Τέντζος

Ένωση (Γεραντώνης Δημήτρης): Δερβέναγας, Λαζάρου, Παπαδήμος (60* Γιαχρίτσης), Καραμπέτσος Ι., Καραμπέτσος Δ., Ιωάννου, Πολυτάρχος, Γούλάς (75* Πλάντζος), Ιωαννίδης (60* Μαντουλίδης), Κοντογόνης, Αντάμης.

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ :  (Πούλος Γιάννης): Δημητράς Χ., Καλύβας, Μπότσης, Αβράμπος, Κώτσου, Τσούρας (84* Βασιλείου), Βλάχος, Μπαλτάς (57* Μπέκα), Πλακίδας Χ.(77* Κοτσιλής), Πλακίδας Μ., Τζίκας.

Α’ Κατηγορία
5η Αγωνιστική

Ένωση – Αμβρυσσέας 1-1
Μαυρομμάτι – Παμβαγιακός 3-1
Θήβα – Αρματηλάτης 6-0
Κιθαιρώνας – Επαμεινώνδας 1-3
Δάφνη Ερ. – Νίκη Λαφ. 2-0
Θεσπιακός – Παρνασσός 2-0
Δήλεσι – Κόκκινο 0-0
Ρεπό: Σχηματάρι

Βαθμολογία
(σε 5 αγώνες)

Θήβα 17-0                               15
———————————————-
Ένωση 8-3                               13
Δάφνη 10-3                              12
Σχηματάρι 14-2                        10
Αμβρυσσέας 11-2                     10
Επαμεινώνδας 10-5                   9
Κιθαιρώνας 6-5                         6
Μαυρομμάτι 6-9                        6
Παρνασσός 3-7                          4
Δήλεσι 1-6                                 4
Κόκκινο 2-12                             4
Παμβαγιακός 4-9                       3
——————————————–
Θεσπιακός 4-11                         3
———————————————-
Νίκη Λαφ. 3-13                         3
Αρματηλάτης 2-14                    0

* Επαμεινώνδας, Αρματηλάτης, Παμβαγιακός, Αμβρυσσέας, Σχηματάρι έχουν 4 αγώνες

6η Αγωνιστική
Σχηματάρι – Μαυρομμάτι
Αμβρυσσέας – Θήβα
Παμβαγιακός – Κιθαιρώνας
Αρματηλάτης – Δάφνη Ερ.
Επαμεινώνδας – Θεσπιακός
Νίκη Λαφ. – Κόκκινο
Παρνασσός – Δήλεσι
Ρεπό: Ένωση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ - ΠΗΓΗ : STEREA SPORTS

Δίκαια μοιρασιά αλλά και… «έμφραγμα» στις καθυστερήσεις. Ένωση – Αμβρυσσέας 1-1




Στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής Ένωση και Αμβρυσσέας μοιράστηκαν δίκαια βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα πραγματικά συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων εκεί όπου είχαμε και τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος σε  1-1

Στο τελευταίο λοιπόν λεπτό η ομάδα των Άσπρων Σπιτιών Αντίκυρας κατόρθωσε να πάρει τον βαθμό που δικαιούταν ενώ η ομάδα του Διστόμου ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει πως έχασε ένα παιχνίδι στο οποίο μπορεί να μην ήταν καλύτερη ωστόσο κράταγε με νύχια και με δόντια το 0-1 που θα την έφερνε σε θέση οδηγού. Παρ” όλα αυτά και οι δυο ομάδες κράτησαν το αήττητο με τον Αμβρυσσέα τώρα να παίζει τα ρέστα του στο Δίστομο αφού αντιμετωπίζει τη Θήβα στο αόλυτο ντέρμπι της Βοιωτίας…

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο χωρίς ωστόσο να μπορούν να γίνουν απειλητικοί μπροστά στην εστία του Δημητρά αν και είχαν τις όποιες φάσεις αλλά και το οριζόντιο δοκάρι από τον Πολυτάρχου στο 20*. Από την άλλη πλευρά ο Αμβρυσσέας ήταν πιο προσεχτικός αμυντικά και κατόρθωσε να κτυπήσει στην κόντρα. Στο 38* ο ο Χρήστος Πλακίδας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δερβέναγα κάνοντας το 0-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι άυξησαν την πίεση ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διαχειριστούν το αποτέλεσμα. Ωστόσο η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση χάθηκε στο 78*. Σε χέρι του Αβράμπου καταλογίστηκε πέναλτι αλλά ο Χρήστος Δημητράς κράτησε γερά αποκρούωντας το σουτ του Κοντογόνη από τα 11 βήματα. 

ΣΤΟ 80' Ο ΜΑΡΙΟΣ ΠΛΑΚΙΔΑΣ ΣΕ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΟ ΚΑΘΕΤΟ ΔΟΚΑΡΙ 

Στην εκπνοή ο Κοντογόνης θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια και όλα έδειχναν ότι έγερναν με το μέρος των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων  96'   η χρυσή αλλαγή του Γεραντώνη ο Στέφανος Μαντουλίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητρά ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ένωση - ΑμβρυσσέαςΔιακρίθηκαν οι Ιωάννου, Αντάμης, Μαντουλίδης, Πολυτάρχου (Ένωση) και οι Δημητράς, Τσούρας, Βλάχος, Κώτσου (Αμβρ.).
Αρίστη η διαιτησία του Γιώργου Μιχαηλίδη (Γεωργαντάς – Τέντζος)
Ένωση1Ένωση (Γεραντώνης Δημήτρης): Δερβέναγας, Λαζάρου, Παπαδήμος (60* Γιαχρίτσης), Καραμπέτσος Ι., Καραμπέτσος Δ., Ιωάννου, Πολυτάρχος, Γούλάς (75* Πλάντζος), Ιωαννίδης (60* Μαντουλίδης), Κοντογόνης, Αντάμης.
ΈνωσηΑμβρυσσέας (Πούλος Γιάννης): Δημητράς Χ., Καλύβας, Μπότσης, Αβράμπος, Κώτσου, Τσούρας (84* Βασιλείου), Βλάχος, Μπαλτάς (57* Μπέκα), Πλακίδας Χ.(77* Κοτσιλής), Πλακίδας Μ., Τζίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου