share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

« ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ - ΘΗΒΑ 2-1 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ »

Ο Αμβρυσσέας νίκησε 2-1 (2' Κωστούλας, 8' Χύσι - 13' Χατζηλάμπρος) στο βοιωτικό ντέρμπι την Θήβα που από το 54' έπαιξε με 10 παίχτες (2η κίτρινη κάρτα ο Σένκα)





Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο δημοτικό γήπεδο του Διστόμου όπου αναμετρήθηκαν η ομάδα του «Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου» και η ομάδα του «Αθλητικός Ομιλος “Η Θήβα”».
Για την 19η αγωνιστική του προγράμματος του Δ’ όμιλου, της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της σεζόν 2017-2018 διεξήχθη εκεί το βοιωτικό ντέρμπι στο οποίο επικράτησε τελικά η ομάδα του Αμβρυσσέα με 2-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στο παιχνίδι που είχε πάρα πολλές φάσεις (οι περισσότερες από τους γηπεδούχους) και το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μόλις μέσα στα πρώτα 13 λεπτά.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 1ο λεπτό είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν. Ο Χύσι κυνήγησε την μπάλα και εκμαλλεύτηκε την κακή συνεννόηση τερματοφύλακα και αμυντικών, πλάσαρε στην κενή εστία, αλλά ο Πλατέλλας πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
Με την εκτέλεση του κόρνερ, όμως, άνοιξε το σκορ. Ο Χύσι εκτέλεσε από τα δεξιά, στο 2ο δοκάρι έγινε η κεφαλιά-επαναφορά από τον Μεταλλινό, από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Κωστούλας ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.
Στο 8’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Μανιδάκης έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Χύσι μόνος μέσα στην καρδιά της άμυνας με πλασέ νίκησε τον Κουμή για το 2-0.
Στο 13’ έγινε το 2-1. Ο Τόπι έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Χατζηλάμπρος κινήθηκε σωστά και βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Ντέντσεφ για να κάνει το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό.

Στο 23’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι ο Κωστούλας έπεσε από μαρκάρισμα του Πλατέλα.
Στο 25’ υπήρξε ένταση στο ματς (για μη τήρηση του “fair play”) από την οποία την κίτρινη κάρτα είδαν ο Κωστούλας των γηπεδούχων και ο Σένκα των φιλοξενούμενων.
Στο 54’ ο Σένκα είδε και δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν στη συνέχεια με 10 παίχτες.
 
Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου (Μίκι Τσίρκοβιτς, 4-2-3-1): Ντέντσεβ – Μεταλλινός, Γιαλαμίδης, Τέλλος, Μανιδάκης - Βλάχος, Βαγγελή - Βαφειάδης (66’ Ντος Σάντος), Χύσι (83’ Μπότσης), Κωστούλας - Πουλάκος (28’ λ.τρ. Σούκιας).
Στον πάγκο: Παπαβασιλείου – Αντωνιάδης, Σχίζας, Μαργαρίτης.

«Α.Ο. “Η Θήβα”» (Θοδωρής Παχατουρίδης, 4-1-4-1): Κουμής – Τόπι, Χριστοδουλόπουλος (68’ Σουμάχ), Ζυγογιάννης, Καραλής (72’ Γιαλός) – Κοτώρος – Αργυρίου, Κάρλος, Σ¨ενκα, Πλατέλλας – Χατζηλάμπρος.
Στον πάγκο: Μόνος – Μάγκας, Βουρνάζος, Ρεσβάνης, Κωτσαλάς.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νταουλας Φώτιος με βοηθούς τον Χρήστο Πλάκα και τον Δημήτρη Ντζουροπάνο, όλοι από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου της Δυτικής Αττικής.
Παρατηρητής τους ήταν ο κ. Καλυβιώτης Στέφανος από τον Σ.Δ.Π. Καρδίτσας. _


                                                  


















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου