share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ - ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 0-4

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ - ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 0-4
ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ !!!!!!!!!!
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ  2015-2016 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ 
Καβαλαγιός Ηλίας
Αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τη Διοίκηση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Τους ποδοσφαιριστες - τους προπονητές
καθώς και τους φιλάθλους του ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
Για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν σε ενα παιχνίδι που όσοι το παρακολούθησαν ανεβάζει το επίπεδο του Βοιωτικού ποδοσφαίρου σε όλους του τομείς .
Ειδικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την μορφή - ψυχή της αντίπαλης ομάδας Ντίφη Χρόνη που φρόντισε σήμερα να διεξαχθεί αυτος ο αγώνας σε ενα
" γήπεδο χαλί " ανώτερων κατηγοριών , και ήταν ο πρώτος που μπήκε στο τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια μας , να μας συγχαρεί !
Επίσης ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ακολούθησαν την ομάδα στηρίζοντας την κόσμια όπως πάντα , βοηθώντας κι αυτοί ψυχολογικά τους παίκτες μας .
Τέλος για μία ακόμη φορά η διαιτησία στάθηκε στο ύψος της και πέρασε απαρατήρητη σε ενα δύσκολο ντέρμπι , αποδεικνύοντας οτι ο πήχης εχει ανέβει πολύ στο πρωτάθλημα Βοιωτίας !
                                           
                                                     Το Δ.Σ

Τα αποτελέσματα(12η αγωνιστική):
ΑΝΑΓ. ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ – ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ 0-4

ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ – ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ 1-1

ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ – ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗΣ 1-0

ΘΗΒΑ - ΕΠΑΜ. ΛΕΥΚΤΡΩΝ 2-1

ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ - ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ 5-0

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 4-1

ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ – ΔΗΛΕΣΙ 3-2

ΡΕΠΟ: ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
  
Η βαθμολογία:

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ  28
.......................................
ΘΗΒΑ 28
ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ 24
ΑΝΑΓ. ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ 21
ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ 21
ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ 19
ΕΠΑΜ. ΛΕΥΚΤΡΩΝ 17
ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ 16
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ 15
ΜΑΥΡΟMΑΤΙ 12
ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ 12
ΔΗΛΕΣΙ 11
ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ 10
ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ 4
ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗΣ 3

Η επόμενη αγωνιστική:
ΑΝΑΓ. ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ - ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ
ΠΑΜΒΑΓΙΑΚΟΣ - ΘΗΒΑ
ΑΡΜΑΤΗΛΑΤΗΣ - ΚΙΘΑΙΡΩΝΑΣ

ΕΠΑΜ. ΛΕΥΚΤΡΩΝ - ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ - ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΝΙΚΗ ΛΑΦΥΣΤΙΟΥ – ΘΕΣΠΙΑΚΟΣ

ΡΕΠΟ ΔΗΛΕΣΙ


ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ
ΜΠΟΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ

ΚΩΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΜΠΑΛΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΓΑΡΥΦΑΛΟΣ - ΚΩΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΚΩΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΤΣΙΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Δήλωση Κώτσου Βασίλη 

Συγχαρητηρια για την νικη !
Ξεραμε οτι σημερα ειχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολυ καλη ομάδα κ οτι το παιχνιδι θα ηταν δυσκολο!
Για αυτο κ ολη την εβδομαδα προετοιμαστηκαμε καταληλα!
Εμεις παρουσιαστηκαμε σοβαροι κ πειθαρχημένοι απο την αρχη κ έτσι ειχαμε ενα καλο προβαδισμα στο ημιχρονο!
Με την ιδια σοβαροτητα συνεχίσαμε κ στο δευτρρο ημιχρονο κ ετσι ηρθε αυτη η μεγαλη νίκη, απεναντι σε μια καλη ομαδα κ δύσκολη εδρα!
Συγχαρητηρια κ παλι σε ολα τα παιδια για τη νικη!
Συνεχίζουμε βλεποντας το καθε παιχνιδι ξεχωριστά με δουλειά κ ταπεινοτητα κ κοιταζοντας μονο την ομαδα μας για να πετύχουμε τους στοχους μας!!
Αφιερωνουνε τη νικη στον κοσμο που ακολουθησε την ομαδα στο γηπεδο Σχηματαρίου!!
Β. Κ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΑΒΑΛΑΓΙΟΣ  ΗΛΙΑΣ  ΜΑΖΙ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ  ΜΑΣ 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ STEREASPORTS


Έτσι απλά… Σχηματάρι – Αμβρυσσέας 0-4

BY STEREASPORTS  13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ·Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΙΩΤΙΑ


Πολύ πιο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν ο Αμβρυσσέας πέρασε «αέρας» από το Σχηματάρι κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 4-0 την τοπική ομάδα και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ως «συγκάτοικο» πάντα την ομάδα της Θήβας.

Τα απλοποίησαν όλα…

Την ευκολία πάντως με την οποία πήραν τη νίκη οι πρωτοπόροι την δημιούργησαν οι ίδιοι οι παίκτες του Αμβρυσσέα που απλοποίησαν σε τέλειο βαθμό το ποδόσφαιρο που έπαιξαν και ίσως να έκαναν και το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι.
Μέσα σε μια έδρα που διατηρούσε το απόλυτο των επιτυχιών οι φιλοξενούμενοι ξεδίπλωσαν όλες τους τις αρετές και με περίσσια ποιότητα δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα να σκεφθούν οι γηπεδούχοι ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο. Μάλιστα η ομάδα του Διστόμου μέσα σε μια ώρα περίπου παιχνιδιού είχε «καθαρίσει» τον αγώνα και είχε «εισπράξει» και από τους γηπεδούχους την αναγνώριση της πλήρης ανωτερότητας. Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι ο Αμβρυσσέας πραγματικά στο Σχηματάρι έδειξε επίπεδο ομάδας ανώτερης κατηγορίας. Και αυτό επιβεβαιώθηκε στο τέλος και απ’ όλους όσους παρακολούθησαν τη συνάντηση.

Έχει μέλλον…


Οι γηπεδούχοι του Σχηματαρίου εξ αρχής έδειξαν ότι θα ήθελαν μα προσφέρουν και να πάρουν κάτι καλύτερο αλλά δεν μπόρεσαν. Όχι γιατί δεν έπαιξαν όπως θα έπρεπε να αγωνιστούν αλλά γιατί συνάντησαν


Ο 15χρονος Γιώργος Κίσσας

απέναντί τους έναν αντίπαλο που δεν παιζόταν. Πάντως έδειξαν μια καλοδουλεμένη ομάδα που μπορεί να έχει μέλλον αν έχουν υπομονή και επιμονή. Μάλιστα με την εμφάνιση που έκαναν, έστω και με κάποιες ελλείψεις, πιστοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την ψηλή βαθμολογική θέση που κατέχουν παίρνοντας όμως και ένα «μάθημα» για μελλοντικό πρωταθλητισμό…
Φαίνεται όμως περίτρανα ότι διοίκηση και Γιάννης Καραμπάς κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά έχοντας μαζί τους και πολλά νεαρά παιδιά. Μάλιστα αξίζει ιδιαίτερης μνείας η «παρθενική» εμφάνιση στο πρωτάθλημα του 15χρονου Γιώργου Κίσσα (βλέπε σχετικό ρεπορτάζ) δείχνοντας έτσι ότι όλοι στο Σχηματάρι στηρίζουν τα νέα παιδιά και ποντάρουν πολλά στο ταλέντο τους.



Ο αγώνας
Για το παιχνίδι δεν έχουμε να πούμε πολλά. Ο Αμβρυσσέας τα έκανε όλα τόσο απλά, ήταν και ουσιαστικός και είχε «τελειώσει» τον αγώνα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Η ομάδα του Διστόμου έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Παναγιώτη Μπότση που σκόραρε κιόλας αλλά και τον Χρήστο Πλακίδα που άνοιξε δις το δρόμο για τον θρίαμβο, επέβαλλε από την αρχή τον ρυθμό του, ήταν ανώτερος σε όλες τις γραμμές και πήρε δικαιότατα μια άνετη νίκη. Το Σχηματάρι προσπαθούσε να αντιδράσει σε μερικά σημεία του αγώνα, έφθασε δυο τρεις φορές στο να πετύχει κάτι καλό αλλά τελικά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο πέραν μιας αξιοπρεπούς εμφάνισης αφού έδειξε ομάδα που δεν τα παράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.



Δυο γκολ ο Χρήστος Πλακίδας

Τα γκολ
Στο 11* σε σέντρα του Καλύβα, ο Μάριος Πλακίδας έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο καραδοκών Χρήστος Πλακίδας την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.
Στο 43* σε κόρνερ του Μπότση ο Χρήστος Πλακίδας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πρώτα στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Κατσιμήτρου και στη συνέχεια στα δίχτυα γράφοντας έτσι το 0-2 και πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
Στο 55* ο Παναγιώτης Μπότσης επισφράγισε την πολύ καλή του παρουσία πετυχαίνοντας το 0-3 με ένα πολύ ωραίο σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κατσιμήτρο.
Στο 88* σε κόρνερ του Μπέκα ο Κοτσιλής από κοντά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Οι διακριθέντες



MVP ο Παναγιώτης Μπότσης

Κορυφαίοι του αγώνα ο Παναγιώτης Μπότσης και ο Χρήστος Πλακίδας με MVP τον πρώτο ο οποίος έκανε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Τους ακολούθησαν οι Μπέκα, Κώτσου, Αβράμπος χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι από τους πρωτοπόρους. Από τους γηπεδούχους άρεσαν οι Μπινιάκος, Τζόνι, Κίσσας Ν. και ο νεαρός Γιώργος Κίσσας που όπως είπαμε έκανε και ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Η διαιτησία

Ο Δημήτρης Θεοχάρης με την εμπειρία του έδωσε ένα ακόμα ρεσιτάλ αρίστης διαιτησίας συνεπικουρούμενος και από τους δυο άριστους βοηθούς Λουκά Αλαφογιάννη και Δημήτρη Κωτσαδάμ.

Σχηματάρι (Καραμπάς Γιάννης): Κατσιμήτρος, Γκίκας, Κοτρώτσιος (54* λ.τ. Νονάϊ), Δημητρίου, Φυλακτός, Ιωάννου (70* Κίσσας Γ.), Κόκκαλης, Κίσσας Ν. (85* Κουτρίδης), Λασκαρίδης, Μπινιάκος, Τζόνι



Αμβρυσσέας (Πούλος Δημήτρης): Δημητράς, Καλύβας, Μπότσης, Αβράμπος, Κώτσου, Βλάχος, Πλακίδας Μ. (65* Τσούρας), Μπαλντάς, Τζίκας, Μπέκα (80* Βασιλείου Γ.), Πλακίδας Χ. (75* Κοτσιλής).



Το ποδόσφαιρο πάντα ενώνει. Οι δυο πρόεδροι Χρόνης Μπεζιάνης και Ηλίας Καβαλαγιός.


Ο πάγκος της Αναγέννησης με Καραμπά, Λάμπρο Αντωνίου και τα… παιδιά



Από… παλιά αντίπαλοι και φίλοι Αλέκος Ανυφαντής και Γαρύφαλος Πετράκος

Και η εξέδρα του Σχηματαρίου με μπροστάρη τον πρόεδρο…

Και ο πάγκος του Αμβρυσσέα

Παρών στο γήπεδο και ο Νίκος Παπαϊωάννου που ξέρει να βγάζει ταλέντα

Δεν λείπουν από το Σχηματάρι και οι ωραίες παρουσίες. Ελισάβετ και Βιολέτα έχουν… λόγο στα δρώμενα της ομάδας


Μάριος, Χρήστος Πλακίδας, Τάκης Δημάκας και Ρόνι Μπέκα χαμογελαστοί μετά τον θρίαμβο.

Όρθιος ο παρατηρητής αγώνα Γιάννης Καβάς ενώ κάθονται Δημήτρης Κατής, υιός Κατής, Κώστας Νίκας, και πιο κει ο Αλέκος Ανυφαντής.

Απολαύστε τον μέγιστο και πανταχού παρόντα Ηλία Γεωργιάδη επί το… έργον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου