share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 2-1 " ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ "



Σε ενα πολύ δυνατό παιχνίδι εξελίχθηκε σήμερα το φιλικό με αντίπαλο την πρωτοπόρο και σίγουρη πρωταθλήτρια στην Α' Φωκίδας , ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ
Νικητής ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ Με ανατροπή στο 90' 

• Σκόρερ : 65' Τοπούζι , 
73' Μπότσης 90' Πλακίδας Χρ. 

• ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ : Δημητράς , Τσούρας , Παντίσκας ( Αναστ ) , Αβράμπος , Κώτσου , Βλάχος , Μπότσης , Μπαλτάς , Πλακίδας Μ , Μπέκα , Πλακίδας Χ • Έπαιξαν και οι : Τσίμας , Ανέστης , Παντίσκας Ν ( Ιωά ) Τσούκου 

• ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ : Αλεξανδρής , Θάνος , Δρίβας , Κουρελής , Κοντογιώργος , Κατσικώστας , Τοπούζι , Παπαγεωργίου , Χαρδαλούμπας , Καρδαράς , Δαμιανός •Έπαιξαν και οι : Στεφας , Κουβελης , Βηχος !

•• Συγχαρητήρια στην πολύ καλή ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ για το αθλητικό παιχνίδι του αποδεικνύοντας πόσο καλό και δυνατό σύνολο διαθέτει .
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στο Κύπελο και να πετύχει τους στόχους του .
Ραντεβού στις 30-12 για τη ρεβάνς !

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ









ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 2-1
Δείγμα θετικό για την ομάδα μας στο σημερινό φιλικό αγώνα με την ομάδα του ΔΙΣΤΟΜΟΥ,που μπορεί να έχασε στο αποψινό ματς αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις και βοήθησε τον προπονητή κ Λιβα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα,απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα της Βοιωτίας και με αξιόλογους ποδοσφαιριστες.
Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο (ανάμεσα τους περίπου 20 φίλαθλοι του Αστέρα)είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ωραίο αγώνα με πολλές ευκαιρίες πλούσιο θέαμα και πολύ πάθος κι απ τις δύο ομάδες.
Ο Αστέρας στάθηκε πολύ καλά,σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο και απέναντι σε μια καλά δουλεμενη ομάδα,παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και με το τελικό σκορ να τον "αδικεί" μιας και το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ευκαιρίες που είχαν και οι δύο ομάδες ήταν η ισοπαλία,κάτι όμως που περνάει σε δεύτερη μοίρα.
Το α' μέρος ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να έχουν από ένα καλό εικοσαλεπτο, χωρίς όμως κάποια απ τις δύο να μπορεί να ανοίξει το σκορ.Στο β' μέρος ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και παίρνοντας τον έλεγχο του κέντρου δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες απ τον αντίπαλο,και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Τοπουζι που τρύπωσε έξυπνα στην περιοχή του Αμβρυσσέα και κλεβοντας την μπάλα πλασάρε εύστοχα και έγραψε το 0-1.Και η συνέχεια ήταν εξίσου καλή και αν υπήρχε πιο καθαρό μυαλό στην τελική εκτέλεση θα μπορούσε η ομάδας μας να διπλασιάσει τα τέρματα της.
Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ όμως αντέδρασε και στο 73' μετά από εκτέλεση φάουλ από πλαϊνη θέση, η μπάλα έσκασε στην μικρή περιοχή αιφνιδιαζοντας τον Αλεξανδρη που κατά τ αλλά ήταν πολύ καλος με εξαιρετικές αποκρουσεις,για ν ισοφάρισει το σκορ σε 1-1.
Από κει και πέρα ανοιχτήκαν και οι δύο ομάδες με σκοπό να πετύχουν το νικητήριο γκολ,με τον Αστέρα να χάνει άλλη μια καλή ευκαιρία και στην κόντρα στην μοναδική αδράνεια της άμυνας μας και στις καθυστερήσεις του αγώνα να δέχεται το γκολ που έδωσε την νικη στην ομάδα του Αμβρυσσέα.
το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτεας θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του Αμβρυσσέα για την φιλοξενεία του να του ευχηθει Καλές γιορτές με υγεία και να πετύχει τους φετινούς στόχους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου