share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

« Χ ΣΑΝ ΗΤΤΑ !! ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ -ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ 1-1 »



Οπούντιος Μαρτίνου-Αμβρυσσέας Διστόμου 1-1
84' Μαργαρίτης (αυτ) -42' Κωνσταντίνου

Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση στο Μαρτίνο ανάμεσα στον τοπικό Οπούντιο και τον Αμβρυσσέα. Οι φιλοξενoύμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 42' ε τον Κωνσταντίνου, πριν ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο τελικό 1-1 με αυτογκόλ του Μαργαρίτη στο 84'.

Έτσι, η ομάδα από το Δίστομο ανέβηκε στους 14 βαθμούς και στο -10 από τον πρώτο ΝΠΣ, και  στην τρίτη θέση μαζί με τον Αστέρα Ιτέας, ενώ ο Οπούντιος βρίσκεται πλέον στους επτά.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μπασινάς, Αγγελόπουλος, Αδαμίδης, Κοκαβέσης, Σίδερης, Μπράχο (66’ Παπανικολάου), Τομόρι (77’ Ευθυμίου), Νούλας, Ξεζόνωτός, Ντούνης (62’ Κολλάς), Πρέντι

Αμβρυσσέας Διστόμου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεβ, Μαργαρίτης, Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Σχίζας, Βαγγέλι, Ντο Σάντος, Σούκιας (67’ Μπότσης), Κωνσταντίνου (49’ Κωστούλας), Χύσι, Μονιδάκης

Διαιτητής: Καλαμάτας (Ευβοίας)

                             
                                         

Πέταξε δύο ακόμη βαθμούς η ομάδα μας σήμερα στο Μαρτίνο ενώ είχε τον έλεγχο τού μάτς και κλασική ευκαιρία στο 72’ για το 0-2 με την κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Μεταλλινού -λιγο πριν το τετ-α-τετ του Οπούντιου που εξουδετέρωσε ο κορυφαίος του Αμβρυσσέα -μαζί με τον Βαγγελή - Ντέντσεβ .
Το γκόλ προήλθε απο αμφισβητούμενο φάουλ πριν καταλήξει στα δίχτυα απο την κεφαλιά- αυτογκόλ- του Μαργαρίτη.
-Στην επόμενη φάση ο Χύσι έβγαλε «φάτσα με το τέρμα» τον Μανιδάκη που νικήθηκε απο τον κορυφαίο των γηπεδούχων Μπασινά .
-Μετά απο αυτό το αποτέλεσμα και όπως ήρθε μοιάζει περισσότερο με «γκέλα παρά επιτυχία» κι ας ήταν εκτός έδρας , χωρίς να μειώνεται η αξία και η πολύ καλή προσπάθεια των γηπεδούχων , που έπαιξε με ελλείψεις αλλά έδειξε ένα δυνατό σύνολο και κυρίως πειθαρχημένο.
-Φυσικά δεν αποτελούν δικαιολογία οι κάποιες δικές μας απουσίες αφού τα δύο ρόστερ «απέχουν αριθμητικά - ποιοτικά και κυρίως ως μπάτζετ παικτών παρασάγγας»
 -Ακόμη , να τονιστεί η άψογη φιλοξενία σε μια έδρα που ήταν πολύ φιλική και ποδοσφαιρική.
-Μετά απο αυτό το «δώρο στους ανταγωνιστές μας» μοιάζει με μονόδρομος η νίκη στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο ανακαινισμένο γήπεδο Διστόμου .
 -Πρέπει όλοι να δώσουμε βροντερό παρόν σε ενα παιχνίδι κομβικό για τη συνέχεια , μιας και ακολουθεί το ρεπό της 11ης Αγωνιστικής του Αμβρυσσέα Διστόμου !

Σχόλιο :
Γαρύφαλος Πετράκος


Τα αποτελέσματα:

Οπούντιος Μαρτίνου - Αμβρυσσέας Διστόμου 1-1 (84΄αυτ Μαργαρίτης - 42’ Κωνσταντίνου)

Ρήγας Φεραίος - Αστέρας Ιτέας 0-0

Ολυμπιακός Βόλου - ΝΠΣ Βόλος 0-2 (2’ Ηλιόπουλος, 71’ πεν. Πίτου Γκαρσία)

ΑΟ Σελλάνων - Διγενής Νεοχωρίου 3-0 (33’ Τζανής, 44’ Κοντός, 63’ Βουκομάνοβιτς)

Αχιλλέας Φαρσάλων - ΑΠΟΚ Βελούχι 3-0 (43’ Συρράκος, 62’ Βούλγαρης, 90’ Λόλας)

Θήβα - ΓΣ Αλμυρός 0-1 (72’ Κοντοβάς)

Ρεπό: Νίκη Βόλου



10η αγωνιστική

Ρήγας Φεραίος - Οπούντιος Μαρτίνου

Αμβρυσσέας Διστόμου - Ολυμπιακός Βόλου

Αστέρας Ιτέας - ΑΟ Σελλάνων

Διγενής Νεοχωρίου - Αχιλλέας Φαρσάλων

Νίκη Βόλου - ΓΣ Αλμυρός

ΑΠΟΚ Βελούχι - Θήβα

Ρεπό: ΝΠΣ Βόλος











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου