share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

« ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ !!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ »

                      


Το Δίστομο σήμερα πανηγυρίζει για μιά απ΄ τις σημαντικότερες νίκες - η πιό μεγάλη βάση ονόματος αντιπάλου - πού έχει πετύχει ποτέ ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ στην 90χρονη διαδρομή του !! 
- Μια ομάδα με παρουσίες στα μεγάλα εθνικά πρωταθλήματα η πιό παλιά ομάδα του Βόλου η Νίκη , τίμησε με κατάθεση στεφάνου την μνήμη των 228 συμπατριωτών μας στο μαυσωλείο Διστόμου, οπως αρμόζει σε ενα ιστορικό και μεγάλο σύλλογο ! 
Μπράβο στη διοίκηση της !
 - Έκπληκτοι όμως μετα το σημερινό αποτέλεσμα διαβάζουμε σε μεγάλη μερίδα των sites που δεν βρίσκονταν κάν στο γήπεδο .. και ασχολούνται με τα ρεπορτάζ των αγώνων Γ’ Εθνικής- που για εμάς είναι πρωτόγνωρα και άγνωστα- να δημιουργούν κλίμα ! Να αφήνουν αιχμές - για το γκόλ που πέτυχε η ομάδα μας.. για το αν «πατούσε γραμμή η οχι» η κεφαλιά πάσα του παίκτη μας..πρίν σκοράρει ο Κέβι Χύσι !!! 
Καμία αναφορά για την υπεροχή της ομάδας μας σε ολόκληρο τον αγώνα για τις περισσότερες τελικές ..
 - Καμία αναφορά για το πέναλτι μάρς στον Ντοσάντος στο Β’ ημίχρονο -έχουμε πεί ξανά για ουτοπία να κερδίσει ο Αμβρυσσέας πέναλτι .... «Έχουμε στις 7 αγωνιστικές 4 πέναλτι που δεν δόθηκαν ποτέ » 
- Καμιά αναφορά για την άδικη αποβολή του προπονητή μας επειδή ζήτησε φάουλ σε μια φάση χωρίς προειδοποίηση , για την ευκολία που δίνονται οι κάρτες εναντίων μας για διαμαρτυρία !!!
Ο παρατηρητής για μια ακόμη φορά είπε για πέναλτι στη φάση του 75’ υπέρ τού Αμβρυσσέα !!
 - Ζητήσαμε το 50/50 , ζητάμε ισονομία , κερδίσαμε δίκαια και πεντακάθαρα , ας σεβαστούν ολοι οι εμπλεκόμενοι επιτέλους την προσπάθεια μας , μην πυροβολείτε άδικα έναν υγιή σύλλογο που πρεσβεύει πολλά περισσότερα απο ενα ποδοσφαιρικό σωματείο .. και αγωνίζεται να κερδίσει τα πάντα μέσα στο τερέν ! 
Σεβαστείτε μας !!! 
«Σεβαστείτε τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΜΕ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟ 1928» 
-Σεβαστείτε όλη την ιστορία του χωριού μας ! 

                                      Tο Δ.Σ


Αμβρυσσέας Διστόμου – Νίκη Βόλου 1-0
28' Χίσι

Αμβρυσσέας Διστόμου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεβ, Μαργαρίτης (89’ Μεταξούλης), Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Στούμπος, Γιαλαμίδης, Ντος Σάντος (94’ Κωνσταντίνου), Βλάχος (74’ Σχίζας), Κωστούλας (81’ Μπότσης), Χύσι, Μανιδάκης


Νίκη Βόλου (Φάντζιο Μπούις): Θεολόγης, Γενιτσαρίδης (84’ Βουρδάκης), Δημολιός, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς (52’ λ.τρ. Λάιος) Βέργος, Γιάκοβλεφ, Μέτσε (74’ Ματθαίου), Γαρυφαλλόπουλος, Ιορδανίδης, Ντόλγκι

Διαιτητής: Κέκελος (Αιτ/νίας)
              


Αμβρυσσέας Διστόμου – Νίκη Βόλου

Με το γκολ του Κέβι Χίσι στο 28’ η ομάδα του Διστόμου κέρδισε τη Νίκη Βόλου και βρίσκεται μόνη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Δ’ όμιλου της Γ’ Εθνικής Δημήτρης Σωτηρόπουλος 06/11/2017 17 Γ’ Εθνική , Αμβρυσσέας Διστόμου



Ο Κέβι Χίσι σε ένα ακόμη παιχνίδι έδωσε τη λύση και η ομάδα του «Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου» συνεχίζει με... αέρα στα πανιά της το... ταξίδι της στη νέα για αυτή κατηγορία της Γ’ Εθνικής.
Το γκολ που σημείωσε στο 28ο λεπτό της συνάντησης με την ομάδα του «Γυμναστικού Σύλλογου Βόλου “Η Νίκη”» έμελλε να είναι και το «χρυσό» που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και την έβγαλε με τον καλύτερο τρόπο από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα μιας και την προηγούμενη Κυριακή είχε ηττηθεί με 4-1 στη Θήβα για το πρωτάθλημα ενώ την Τετάρτη είχε ηττηθεί με 1-0 στο Υπατο και είχε αποκλειστεί από το κύπελλο Βοιωτίας.

Το γκολ αυτό όμως αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι διαμαρτύρονται οτι η μπάλα μετά από την εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά του Μανιδάκη είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου πριν προλάβει να την επαναφέρει ο Μεταλλινός και στη συνέχεια ο Χίσι με το κεφάλι την στείλει στα δίχτυα του Θεολόγη.

Το παιχνίδι στο στάδιο των Ασπρων Σπιτιών που ήταν για την 7η αγωνιστική του τέταρτου ομιλου δεν ήταν καλό και λόγω του δυνατού αέρα που φυσούσε και δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις από οργανωμένο παιχνίδι, αλλά από τα τερτίπια του αέρα. «Πήγε» περισσότερο στην δύναμη καθώς έγιναν πολλές μονομαχίες και λιγότερο στην τεχνική.
Οι γηπεδούχοι, αν και στο δεύτερο μέρος δεν είχαν τον Ηλία Λιόντο στον πάγκο τους καθώς αποβλήθηκε από τον διαιτητή, άντεξαν και έτσι πανηγύρισαν την 4η νίκη τους που τους έφερε μόνους στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς...

Α.Π.Ο. Αμβρυσσέας Διστόμου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεβ – Μαργαρίτης (88’ Μεταξούλης), Καλαγκάνης, Μεταλλινός, Στούμπος, Γιαλαμίδης, Ντος Σάντος (90’ Κωνσταντίνου), Βλάχος (74’ Σχίζας), Κωστούλας (81’ Μπότσης), Χίσι, Μανιδάκης.
Γ.Σ. Βόλου “Η Νίκη” (Φάτζιο Μπούις): Θεολόγης – Γενιτσαρίδης (84’ Βουρδάκης), Δημολιός, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς (51’ λ.τρ. Λάιος), Βέργος, Γιάκοβλεφ, Μέτσε (74’ Ματθαίου), Γαρυφαλλόπουλος, Ιορδανίδης, Ντόλχι.







Διαιτητής ήταν ο κ. Κέκελος Παναγιώτης με βοηθούς τον κ. Λυσσαρη Κωνσταντίνο και τον κ. Κουτρουμάνο Χρήστο, όλοι από τον Σ.Δ.Π. Αιτωλοακαρνανίας.

VIDEO 1
Star Kentrikis Elladas
                                                 Περιγραφή :
                                                 Σωτηρόπουλος Δημήτριος
                                                 Κάμερα :
                                                 Μανιάς Φώτης

 
                                


VIDEO 2

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου