share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

« HTTA 2-0 ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ! ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ »

                         ΣΤΥΓΜΙΟΤΥΠΑ

               ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
















                            2                  -                     0


Με σκορ 2-0 ο Αστέρας Ιτέας κέρδισε πριν από λίγο τον Αμβρυσσέα Διστόμου στην έδρα του για τη 15η αγωνιστική του Δ΄ομίλου της Γ΄Εθνικής. Η ομάδα του Κώστα Λίβα ήταν καλύτερη και με δύο τέρματα μέσα σε δύο λεπτά (24 Χαραλαμπίδης, 26 Μπογκντάνι) πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και ταυτόχρονα βαθιά ανάσα εν όψει των προσεχών δύσκολων αναμετρήσεων.
Στα άλλα ματς: η Νίκη Βόλου ανέβηκε στη δεύτερη θέση μετά τη νίκη της επί του ΑΟ Σελλάνων, ενώ η έκπληξη της ημέρας έγινε στο Μαρτίνο, όπου ο καταδικασμένος Οπούντιος υπέταξε με 3-2 τον Αλμυρό με ανατροπή στο σκορ. Στο Νεοχώρι ο Διγενής έκανε ένα ακόμα βήμα προς τον υποβιβασμό μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου, που παρά την ενίσχυσή του παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη γραμμή. Βήμα παραμονής έκανε η Θήβα που κέρδισε τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Χθες ο ΝΠΣ Βόλος έκανε ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο Ρήγας Φεραίος άλλο ένα βήμα προς το τοπικό πρωτάθλημα της Μαγνησίας.

http://www.amfissaface.gr

Τα αποτελέσματα στον Δ ' Όμιλο της Γ΄Εθνικής-15η αγωνιστική


ΝΠΣ Βόλος-Ρήγας Φεραίος 2-0 (Σάββατο 13/1-15:00)

Αστέρας Ιτέας-Αμβρυσσέας Διστόμου 2-0

Οπούντιος Μαρτίνου-Αλμυρός 3-2

Θήβα-Αχιλλέας Φαρσάλων 1-0

Νίκη Βόλου-ΑΟ Σελλάνων 1-0

Διγενής Νεοχωρίου-Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Ρεπό: ΑΠΟΚ Βελούχι

η βαθμολογία












































Επιστροφή Μεταξούλη με στόχο το «νταμπλ» στον Αίολο

Την φανέλα του Αιόλου θα φορά ξανά ο 22χρονος Αιτωλοακαρνάνας μεσοεπιθετικός Βασίλης Μεταξούλης, επιστρέφοντας σε αυτόν μετά από δυο χρόνια.
Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια στον Αμβρυσσέα Διστόμου(Α΄ΕΠΣ Βοιωτίας και Γ΄ Εθνική, φέτος 6 παρουσίες ως αλλαγή), από τον οποίο και αποκτήθηκε. Έχει επίσης αγωνιστεί στον Παναιτωλικό(5 συμμετοχές στη Super League), στην Α.Ε. Μεσολογγίου και στον Όμηρο Νεοχωρίου,Θήβα .
Ο Μεταξούλης ενισχύει κατά πολύ το συγκρότημα του Δημήτρη Τσιγαρίδα. Είχε κατακτήσει με τον Αίολο το πρωτάθλημα Ευρυτανίας(2015-2016), κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις και σκοράροντας αρκετά γκολ. 

ΠΗΓΗ : https://evrytaniasport.blogspot.gr/2018/01/blog-post_55.html




 « ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ  2 !!! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΚΠΛΗΞΗ  ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ !!!ΕΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΝΣΩΜΑΤΏΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17.01.2018
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟ !!!
ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΔΑ » 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου