share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

« 5-0 ΝΙΚΗΣΕ Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΥΝΤΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ »


















Με τρια γκολ του Κωστούλα, ένα του Μανιδάκη και ένα του Σούκια επικράτησε εύκολα της ομάδας του Μαρτίνου. Σωστά και τα τρια πέναλτι που δόθηκαν.

«Παράσταση για έναν ρόλο» ήταν το παιχνίδι που έγινε στο δημοτικό γήπεδο του Διστόμου.

Η ομάδα του «Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας”» «καιγόταν» για τους βαθμούς και απέναντι στην ομάδα του «Α.Σ. “Οπούντιος” Μαρτίνου» που παρατάχθηκε με αρκετά προβλήματα «ξέσπασε» και επικράτησε με 5-0.

Για τους νικητές τρια γκολ πέυτχε ο Κωστούλας, ένα ο Μανιδάκης και ένα ο Σούκιας (με... «βοήθεια» και από τον Μουστάκα).

Σωστά και τα τρια πέναλτι που δόθηκαν.



Τα γκολ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και στο 16’ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Καλαγκάνης από τα αριστερά προσπάθησε να βγάλει την σέντρα, αλλά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τομορι.

Ο διαιτητής Δημήτρης Κουφογιάννης από την Φωκίδα αμέσως έδειξε την άσπρη βούλα.

Την ποινή εκτέλεσε ο Κωστούλας στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο ενώ ο Ανδρούτσος έπεσε αριστερά και άνοιξε τον δρόμο για την νίκη.

Εξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 όταν ο Σούκιας κινήθηκε με την μπάλα για αρκετά μέτρα, λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά έπιασε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία και από το σώμα του Μουστακα και κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου Ανδρούτσου.

Εντεκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-0, όταν ο Κωστούλας έβγαλε την κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή στον Μανιδάκη ο οποίος είχε κινηθεί σωστά και αυτός με δυνατό σουτ «εκτέλεσε» τον Ανδρούτσο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μπουν και πάλι στο παιχνίδι. Ο Πρέντι μετά από ωραίο «σλάλομ», μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε από τον Μαργαρίτη. Ο κ. Κουφογιάννης έδειξε πάλι την άσπρη βούλα.

Την ποινή εκτέλεσε ο «παθών» (Πρέντι), αλλά ο Παπαβασιλείου έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε για να είναι το 3-0 σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος, έπεσε σχετικά, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν σε δυο ακόμη γκολ.

Στο 81’ ο Κωστούλας έκανε ωραία κίνηση από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, ο Σιδέρης προσπάθησε να τον ανακόψει, αλλά όχι σωστά, τον ανέτρεψε και ο κ. Κουφογιάννης έδειξε για τρίτη φορά την άσπρη βούλα.

Την ποινή εκτέλεσε ο παθών και 4-0.

Στο 86’ ο Αριάν Κότσι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κωστούλας μέσα στην περιοχή σηκώθηκε και με κεφαλιά νίκησε πάλι τον Ανδρούτσο στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία σημείωνοντας το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο ματς και πέμπτο της ομάδας του για να «σφραγίσει» τη νίκη του Αμβρυσσέα Διστόμου επί του Οπούντιου Μαρτίνου.

Οι «πρωταγωνιστές»

«Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου» (Μίκι Τσίρκοβιτς, 4-3-1-2): Παπαβασιλείου – Μαργαρίτης, Τέλλος (68’ Ντος Σάντος), Γιαλαμίδης (46’ Σχίζας), Καλαγκάνης – Κυπραίος, Βλάχος, Μανιδάκης (46’ Αντωνιάδης) – Σούκιας (59’ Κότσι) – Βαφειάδης, Κωστούλας.

Στον πάγκο: Ντέντσεβ – Μπότσης.

«Α.Σ. “Οπούντιος” Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Ανδρούτσος – Θ.Νικολόπουλος, Β.Νικολόπουλος, Μουστάκα, Ευθυμίου (46’ Σιδέρης), Παπανικολάου, Τομόρι, Νούλας, Αγγελόπουλος, Πρέντι, Ντούνης.

Στον πάγκο: Παπαδήμος – Πύλλιας, Κωτσαλάς, Ξεζώνοτος, Τσόφλιος, Χρυσαφόπουλος.

Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Κουφογιάννης με βοηθούς τον Χαράλαμπο Χλεμπογιάννη και τον Νικογιάννη Τσιπούρα, όλοι από τον Σ.Δ.Π. Φωκίδας.

Παρατηρητής τους ήταν ο κ. Πατσουλας Κωνσταντιος από τον Σ.Δ.Π. Αθηνών. _

Αστέρας Ιτέας-Ρήγας Φεραίος 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: 51' Μαλισσόβας, 67' Γεωργουσόπουλος
Σημαντική νίκη για την Αστέρα Ιτέας, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Ρήγα και πλησίασε στο -3 από τη δεύτερη Νίκη Βόλου. Ο Μαλισσόβας στο 51' και ο Γεωργουσόπουλος στο 67' σημείωσαν τα γκολ των νικητών, που δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο.
Αστέρας Ιτέας: Πάππος, Κουτσούμπας, Αντωνόπουλος, Ζαννιάς, Πανάκης, Μαλισσόβας (59' Μπογκντάνι), Γεωργουσόπουλος, Χαραλαμπίδης, Αλεξίου, Αντωνίου (85' Κοντογιώργος), Σεΐτι (79' Τοπούζι)
Ρήγας Φεραίος: Παπαγιάννης, Ράπτης (79' Σουγκάρης), Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Παπακώστας (82' Παπαγεωργίου), Κυριάκος (59' Νασιακόπουλος), Μπόρας, Τζοβάρας, Τσιώλης, Τσελεπής

Διγενής Νεοχωρίου-ΑΟ Σελλάνων 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: 68' Βουκομάνοβιτς
Σπουδαιο «διπλό» για τον ΑΟ Σελλάνων κόντρα στον Διγενή Νεοχωρίου, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην Κατηγορία. Το γκολ πέτυχε ο Βουκομάνοβιτς στο 60′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπαλαμπάνου.

ΓΣ Αλμυρού-Θήβα 3-0ΣΚΟΡΕΡ: 11', 62' Φλίγκος, 84' Κιπτίου (πέν.)
ΑΠΟΒΟΛΗ: 74' Χολέβας
Μετά από τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς τρίποντο, ο Γ.Σ. Αλμυρού επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες, κερδίζοντας με 3-0 τη Θήβα στο στάδιο Αθανάσιος Ραγάζος και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη Νίκη, την οποία υποδέχεται την επόμενη Κυριακή.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Σαββίδης, Χολέβας, Αλεξανδρής, Κιπτίου (89’ Τσιουρής), Στουρνάρας, Φλίγκος (87’ Μπιρμπίλης), Σκοπελίτης (85’ Γκατζούλης), Κοντοβάς (78’ Κόκας).
ΘΗΒΑ: Μόνος, Πλατέλας, Τόπι, Ζυγογιάννης (51’ Μάγγας), Χριστοδουλόπουλος, Μαυρόπουλος, Γιαλός (58’ Κωτσαλάς), Χατζηλάμπρος, Τζαφάρ (46’ Αργυρίου), Κάρλος, Σένκα.

Αμβρυσσεάς Διστόμου-Οπούντιος Μαρτίνου 5-0
ΣΚΟΡΕΡ: 17'-80'-83' Κωστούλας, 21' Σούκιας, 35' Μανιδάκης
Αμβρυσσέας πέντε... αστέρων. Με χατ-τρικ του Κωστούλα και από ένα γκολ των Σούκια και μανιδάκ, η ομάδα του Διστόμου διεσυρε με 5-0 τον οπούντιο κι ανέβηκε στην πέμπτη θέση.

ΑΠΟΚ Βελούχι-Αχιλλέας Φαρσάλων 1-3
ΣΚΟΡΕΡ: 65' Κακκάβας - 47' Καραγκούνης, 49' Αραπίτσας, 72' Βούλγαρης
Το πρώτο του «διπλό« στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αχιλλέας, κόντρα στο Βελούχι με 1-3. Το 0-1 έγινε στο 47' με τον Καραγκούνη και δύο λεπτά μετά ο Αραπίτσας έκανε το 0-2. Στο 65' οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Κακκάβα με την ομάδα του Τάκη Παραφέστα να κάνει το 1-3 στο 72' με τον Βούλγαρη.
ΑΠΟΚ Βελουχίου: Ρεζίτης, Αθανασόπουλος (78′ Παχής), Γεωργίου (66′ Κόλλιας), Σιάτρας, Ζαραβέλης, Χαλλής, Ροντρίγκο (55′ Ζερπάνος) Κατσαδόρος, Μπακαλίδης, Κακκάβας, Τσιμόπουλος
Αχιλλέας Φαρσάλων: Χάμος, Οικονόμου, Κούλπας, Μάρκου, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Μίχος, Τλούπας, Αραπίτσας (87′ Δρόσος), Καραγκούνης (80′ Κατσανάκης), Βούλγαρης (75′ Αναγνώστης).

http://www.liganews.gr/vathmologies?view=tables&league_id=6





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου