share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

« Γ.Σ ΑΛΜΥΡΟΥ-ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ 0-1 ! ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ »

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, έχασε από τον Αμβρυσσέα με 0-1




Ο αδιάφορος βαθμολογικά Γ.Σ. Αλμυρού έχασε από τον Αμβρυσσέα Διστόμου στην έδρα του με 0-1, έχοντας κακή απόδοση και παίζοντας χωρίς νεύρο. Το μοναδικό γκολ σε ένα κακό ματς με ελάχιστες καλές επιθετικές προσπάθεις σημειώθηκε στο 55’ από τον Βαφειάδη, που αποτέλεσε τη χρυσή αλλαγή για τον Μίκι Τσίρκοβιτς, αφού είχε μπει στο γήπεδο στο 15’ στη θέση του τραυματία Γιαλαμίδη.

Ο Κώστας Σταματίου και ο συνεργάτης του Κώστας Πραττής επέλεξαν να καλύψουν το κενό του Καψιώτη στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Γκατζούλη, ο οποίος, όταν τραυματίστηκε ο Μπαρούτας στο 34’ πήγε να παίξει ως αριστερός μπακ, αφού ο πιτσιρικάς Αράπης που μπήκε ως αλλαγή αγωνίστηκε ως δεξιός οπισθοφύλακας.
Μοναδική άξια λόγου φάση σε ένα πρώτο μέρος που οι δύο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν και ήταν, ήταν αυτή του 38ου λεπτού, όταν ο Σούκιας σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι.
Στο 55’ από τα αριστερά της μεσαίας γραμμής ο Σούκιας έβγαλε με το εξωτερικό για τον Βαφειάδη, που ευρισκόμενος στο ύψος της περιοχής πλάσαρε τον εξερχόμενο Σταυράκη για το 0-1. Στο 63’ ο Κιπτίου εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και πήρε ύψος, με τον Ντέντσεβ να αποκρούει ενστικτωδώς. Από κει και πέρα φάσεις δεν έγιναν...

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Γκατζούλης (69’ λ.τρ Μπιρμπίλης), Μπαρούτας (34’ λ. τρ. Αράπης), Χολέβας, Στουρνάρας, Σαββίδης, Αλεξανδρής, Κιπτίου, Σκοπελίτης (74’ Πραττής), Κοντοβάς, Φλίγκος (70’ Κράνας)

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ: Ντέντσεφ, Μαργαρίτης (46’ Κυπραίος), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης (15’ λ. τρ. Βαφειάδης), Μεταλλινός, Τέλλος, Βλάχος, Βαγγέλη (70’ Πουλάκος), Κωστούλας, Σούκιας (58’ Σχίζας), Μανιδάκης

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:



                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου