share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

« ΝΙΚΗΣΕ!! ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΞΑΝΑ Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ!! ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΧΟΡΤΟ »

Για δεύτερη φορά ο Αμβρυσσέας Διστόμου συμμετείχε σε εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μετά το μακρινό 1982 και την τότε Α’ Εθνική Ερασιτεχνική - μετέπειτα - Δ’ Εθνική που ήταν μιά μεγάλη επιτυχία να ανεβεί μια ομάδα , λόγω του έντονου συναγωνισμού που επικρατούσε στη Βοιωτία .
-Σέ εναν πολύ δύσκολο όμιλο τότε με ομάδες απο Αθήνα και Κρήτη υποβιβάστηκε κάνοντας μια αξιόλογη πορεία, αλλά κάποια λάθη που έγιναν στο ξεκίνημα της περιόδου είχαν στοιχίσει..
( κάποιοι τα ζήσαμε )  είδικα που δεν είχε ολοκληρωθεί το γήπεδο στο Δίστομο καί παίζαμε στα Άσπρα Σπίτια , Παραλίας Διστόμου τον πρώτο γύρο .

-Σήμερα η ομάδα μας στην παρθενική της συμμετοχή στην Γ’ Εθνική σημειώνοντας εντός και εκτός έδρας αξιόλογα αποτελέσματα, πέτυχε την 6η τιμητική θέση και παρέμεινε στα μεγάλα σαλόνια της Γ’ εθνικής κατηγορίας σε έναν όμιλο φωτιά , με 5 ομάδες του Βόλου την πρωταθλήτρια Καρδίτσας , Τρικάλων , Λάρισας , Φθιώτιδας, Φωκίδας και την ιστορική Θήβα των 25.000 κατοίκων !
Τώρα που το πρωτάθλημα έκλεισε για εμάς με επιτυχία μπορώ να πω τα εξής :

Φέτος το Δ.Σ. του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Εκανε μια Τιτάνια προσπάθεια που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει στο Δίστομο .
Με επικεφαλή τον πρόεδρο της ομάδας Ηλία Καβαλαγιό έδωσε ο καθένας μας αυτό που μπορούσε ηθικά και υλικά και βοήθησε οικονομικά οσο μπορούσε για να ανταπεξέλθει ο σύλλογος σε κάτι που κακά τα ψέματα είναι βάρος δυσβάστακτο .
Για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα του κακού γηπέδου στο Δίστομο μοιραστήκαμε το Ιδιόκτητο γήπεδο Άσπρων Σπιτιών μαζί με δύο ομάδες , για προπονήσεις και 4 αγώνες .
 « Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο του Κ. Μυτιληναίου για την παραχώρηση , την ομάδα της Ένωσης ΑΣΑ Για τις διευκολύνσεις στο γήπεδο για οτι χρειαστήκαμε ,και ειδικά τον Κ.Σουργιαδάκη Μάνο , την ψυχή του γηπέδου !!!!!
-Ακόμη ευχαριστούμε την ομάδα του Κυπάρισσου Αντίκυρας για τη συνεργασία όλη τη σαιζόν και την άψογη συννενόηση !

Φιλοξενήσαμε ομάδες ιστορικές, στερηθήκαμε όμως να έχουμε μια έδρα με κανονικό αγωνιστικό χώρο , χάνοντας πολύτιμους παίκτες το Δεκέμβριο ( Στούμπος - Κέβιν ) και άλλοι που δεν ήρθαν λόγω κακού πλαστικού γηπέδου.
-Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν φάνηκε, αλλά σταδιακά οι παίκτες μας , κρατώντας χαμηλή ένταση στην προπόνηση λόγω των εναλλαγών πλαστικού - χόρτου , έβγαλαν προβλήματα . Εδώ να ευχαριστήσουμε τον Κ. Νικολάου Νίκολαο τον φυσιοθεραπευτή μας για την πολύτιμη προσφορά του καθημερινά . Επισημαίνω ότι δεν υπήρξε οικονομική βοήθεια απο κρατική επιχορήγηση και όλο το βάρος το επωμίστηκε ο Προέδρος του Ιστορικού μας Σωματείου , τα μέλη της διοίκησης και οι φίλαθλοι με χορηγιες - διαφημίσεις κλπ.

- Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Δ.Σ. του Αμβρυσσέα τους φίλους που συνεργαστήκαμε , τους απλούς φιλάθλους που ακολούθησαν σε ολα τα εκτός έδρας παιχνίδια και ζήσαμε μαζί αυτό το μικρό όνειρο που μετά απο κάποια χρόνια θα το ονομάζουμε αξέχαστο .

 Έπειτα απο μια διαδρομή 7 χρόνων θέλω να ευχαριστήσω εκτός απο τον Πρόεδρο κ.Ηλία Καβαλαγιό , τον Αντιπρόεδρο Τάκη Δημάκα , τον Γεν. Αρχηγό Δημήτρη Γκλάβα τον Τεχ. Σύμβουλο Δημήτρη Θεοδωρόπουλο , τον ταμία Ακη Μανόπουλο , τον Ειδικό Γραμματέα Φάνη Φιλίππου , την μορφή των αποδυτηρίων και του γηπέδου του σωματείου,κ. Παναγιώτη Μάριο, και όλη την οικογένεια Μάριου  , τον Γενικών καθηκόντων Νίκο Ζάκκα , το νομικό σύμβουλο κ.Θανάση Γαμβρίλη, την υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, Κα. Άννα Μπάρλου ,καθώς και τον Παναγίωτη Καστρίτη και Δημήτρη Δήμα που πρόσφεραν κι αυτοί στα εντός έδρας παιχνίδια για οτι χρειάστηκε.

 -Η παρουσία όλων στην ομάδα μας , ήταν σημαντική και συνέβαλαν όλοι στην επιτυχία αυτή.

Ακόμη , ειδική μνεία πρέπει να γίνει πρώτα , στον κ. Γεώργιο Κουνούκλα που είχε επωμιστεί και βοήθησε ως εξωδιοικητικό στέλεχος σε θέματα Ε.Π.Σ.Β και Ε.Π.Ο
Και ιδιαίτερα στον Κ. Λουκά Δημάκα που σαν επώνυμος οπαδός πλέον, δεν έχασε αγώνα εντός-εκτός , βοηθώντας όπου του ζητήθηκε σε θέματα οργάνωσης και επικοινωνίας .
Και οι δύο προερχόμενοι απο τον πολιτισμικό σύλλογο Διστόμου που υπηρετούν με μεγάλη επιτυχία!

Η επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αφήνει πίσω χαρές και λύπες . Όμως όταν πετυχαίνεις το στόχο πρέπει απλώς να βάζεις τον επόμενο .

-Αναγκαίο να συσταθεί επιτροπή γηπέδου , εκτός απο το Δ.Σ και από φιλάθλους του Αμβρυσσέα , που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα , να τρέξει το θέμα άμεσα , και να μην προσπαθήσει κανένας να το φρενάρει η να το χρεωθεί η πολύ περισσότερο να το εκμεταλλευθεί για άλλους σκοπούς !

-Βέβαια, θέλω να ευχαριστήσω και τους προπονητές :  κ.Μίοντραγκ Τσιρκοβιτς , κ.Ηλία Λιόντο , κ.Δημήτρη Σκούνα , που όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να επιτευχθεί ο στόχος , άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο .. έτσι είναι αυτά!!!
-Aκόμη τους γυμναστές κ.Χρήστο Περγαντίνα, κ. Παναγιώτη Αγγελετο, κ.Δημήτρη Σπάρο , κ.Μακη Τσανίδη .

-Τελος , ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδας που μέσα από πολύ δύσκολές συνθήκες φέτος, πέτυχαν τα καλύτερα αποτελέσματα και κέρδισαν επάξια το σεβασμό , γράφοντας ακόμα μια επιτυχημένη  σελίδα στην ιστορία του
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

Ο Γεν. Γραμματέας
Γαρύφαλος Πετράκος


                       
YΣ : Καθημερινά το inbox της ομάδας κατακλύζεται με συγχαρητήρια και μπράβο απο ομάδες , παράγοντες , προπονητές , παίκτες και φιλάθλους . Ώς διοίκηση τους ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε για μια συνέχεια οπως την ονειρεύονται όλοι ,  και μακάρι στο μέλλον να ζήσουν πολλά σωματεία της Βοιωτίας αυτό το ωραίο ταξίδι στην Γ’ Εθνική  !

ΥΣ 2 : Και ενα μεγάλο ευχαριστώ στην αστυνομική διεύθυνση Βοιωτιας , τον Διευθυντή κ. Μιχάλη Τσάτση για την άρτια διοργάνωση των εντός έδρας αγώνων και την υποστήριξη στα εκτός εδρας παιχνίδια καθώς και  στην  Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Βοιωτίας , τον πρόεδρο κ. Κωσταντίνο Νίκα , τους συμβούλους και το προσωπικό που στάθηκαν δίπλα μας σε οτι ζητήσαμε  .

Καλή Ανάσταση Και καλό Πάσχα----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

«  Καβαλαγιός στην ΕΡΤ για τον Αμβρυσσέα :SOS για σωστό Γήπεδο στο ΔΙΣΤΟΜΟ την νέα χρονιά!
Δημοσίευση από :  Λουκάς Δημάκας
 profil / FB
-----------------------
Το ζήτημα της ελλειψης γηπέδου για την ποδοσφαιρική Ομαδα του Διστόμου <<Αμβρυσσεας>> έθεσε ο Πρόεδρός της Ηλίας Καβαλαγιος, σε συνένετυξή του στο Πρωτο Πρόγραμμα της Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ στην εκπομπή , <<Πρωτο και στα Σπορ>>, με τον Τάσο Επιτρόπου, .
Ο κ Καβαλαγιος έκανε έκκληση προς κάθε κατεύθυνση και αρμόδιο να τοποθετηθεί τουλάχιστον σωστός χλοοτάπητας ώστε να μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο στην νέα σαιζόν, μεχρι να γίνει το στάδιο που έχει υποσχεθεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Ο Πρόεδρος του Αμβρυσσέα ειπε ότι την σαιζόν που περασε ο Αμβρυσσέας ηταν ο ...τσιγγάνος της Βοιωτίας΅ Στην αρχή φιλοξενήθηκε σε ιδιωτικό γηπεδο στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου για αγωνες και καποιες προπονήσεις εκεί είτε σε άλλα χωριά και μετά έπαιξε στο δημοτικό γηπεδο Διστόμου με πολύ άσχημο, άκρως ακατάλληλο, πλαστικό τάπητα. Μετά από ελλείπείς προπονήσεις σε αυτο το γηπεδο, πηγαίναμε να παίξουμε π.χ. στο Πανθεσσαλικο Στάδιο, σε αυτο το στολίδι του αθλητικού χώρου, είπε ο κ Καβαλαγιός για να δείξει την αντίθεση με τις άλλες ομάδες που είχε να ανταγωνιστεί... »

                                               
                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΗΛΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΓΙΟΣ
                      ΣΤΗΝ ΕΡΑ / ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
                       Στην εκπομπή «Πρώτο και στα σπορ»
                       Παρουσιάζει ο  Τάσος Επιτρόπου 
                    Αμβρυσσέας Διστόμου-ΑΠΟΚ Βελούχι 3-1


 Το «ταξίδι» του Βελουχίου στη Γ΄ Εθνική ολοκληρώθηκε σε Βοιωτικό έδαφος. Οι Ευρυτάνες πάλεψαν αρκετά απέναντι στον Αμβρυσσέα Διστόμου, ο οποίος είχε το βαθμολογικό κίνητρο και επιβλήθηκε με 3-1.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Διστόμου, αρχίζοντας στις 4 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια υπό την παρουσία αρκετών φιλάθλων των γηπεδούχων.

Ο Αμβρυσσέας το Μίκι Τσίρκοβιτς δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά πανηγύρισε την νίκη-σωτηρία μπροστά στον κόσμο του. Ο Γιώργος Πουλάκος άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είδαν «μαύρα σύννεφα», καθώς 20 λεπτά πριν το φινάλε ισοφαρίστηκαν. Τελικώς ο Λεωνίδας Κωστούλας με πέναλτι(Το κέρδισε ο Ραφαήλ Σούκιας) και ο Πουλάκος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα οδήγησαν τους Βοιωτούς στο υπερπολύτιμο «τρίποντο». Δοκάρι είχε στο πρώτο μέρος ο Βασίλης Βαφειάδης.
Ο ΑΠΟΚ αγωνιζόμενος υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Λιάνγκου ήταν αρκετά ανταγωνιστικός. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι και παρότι δεν είχε το βαθμολογικό κίνητρο προσπάθησε για το καλύτερο δυνατόν. Το τέρμα της ισοφάρισης πέτυχε στο 70΄ με άψογο τελείωμα ο Άλεξ Μπακαλίδης. Οι Καρπενησιώτες είχαν αποστολή μόλις 13 ποδοσφαιριστών.
Το Δίστομο ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς. Ο ΑΠΟΚ τερμάτισε τελευταίος με μόλις 6 πόντους.


Πανηγύρισε με τον κόσμο
Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την επιτυχία με τον κόσμο τους. Περίπου 200 θεατές βρέθηκαν δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας.


Σώθηκε ο Αμβρυσσέας
Στην πρώτη του κιόλα παρουσία στη Γ΄ Εθνική παρέμεινε, παρότι είχε βρεθεί δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε με την «πλάτη» στον τοίχο. Τερμάτισε δυο βαθμούς πάνω από τη γραμμή σωτηρίας. Το «διπλό» στον Αλμυρό την προηγούμενη εβδομάδα με το γκολ του Βασίλη Βαφειάδη ήταν καίριας σημασίας για τους Βοιωτούς.


Οδηγίες Λιάνγκου

Τους Καρπενησιώτες καθοδήγησε ο Χρήστος Λιάνγκος(Φωτογραφία), γυμναστής και άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Φλωράκη, ο οποίος απουσίασε. Την ομάδα συνόδεψε ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Αθανασόπουλος.


Ένας τιμωρημένος
Για τους γηπεδούχους δεν έπαιξε ο τιμωρημένος Παναγιώτης Μανιδάκης.


Ολοκλήρωσε αξιοπρεπώς
Το Βελούχι έκανε υπερπροσπάθεια, ώστε να ολοκληρώσει το απαιτητικό πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά. Κατέβηκε σε όλα τα ματς. Τερμάτισε τελευταίο με έξι βαθμούς(2 νίκες-22 ήττες, εκ των οποίων οι 18 συνεχόμενες). Πέτυχε 18 γκολ και δέχτηκε 72. Μάλιστα ήταν η μοναδική ομάδα του ομίλου χωρίς αποβολή.


«11αδατος» ο Σκοπέτος

Για πρώτο παιχνίδι ο κεντρικός αμυντικός Νίκος Σκοπέτος(Φωτογραφία) έλαβε φανέλα βασικού. Αντικατέστησε τον απόντα Γιώργο Σερπάνο. Απουσίαζαν επίσης οι: Δημήτρης Κατσαδούρος, Χρήστος Μπόγδανος, Βαγγέλης Αθανασόπουλος και Γιάννης Φλωράκης. Χρησιμοποιήθηκαν σε όλο το πρωτάθλημα 29 ποδοσφαιριστές.


Δεν έχασαν αγώνα
Γιάννης Κακκάβας(Φωτογραφία αριστερά) και Άγγελος Παχής(Φωτογραφία δεξιά) συμμετείχαν σε όλους τους αγώνες του Βελουχίου. Μάλιστα ο πρώτος συμπεριλήφθη σε όλα τα παιχνίδια στο βασικό σχήμα και ήταν και ο πρώτος σκόρερ του με 10 τέρματα


Α΄ Μέρος


Με γρήγορο τέρμα
Ο Αμβρυσσέας προηγήθηκε αρκετά νωρίς στο σκορ με γκολ.. από τα αποδυτήρια. Διατήρησε το προβάδισμα του έως τη λήξη του ημιχρόνου.

Συνδυάστηκαν άψογα
Μόλις στο 3ο λεπτό το Δίστομο άνοιξε το σκορ. Ο Βασίλης Βαφειάδης κινήθηκε με την μπάλα εκτός περιοχής, πάσαρε στον Ραφαήλ Σούκια, ο οποίος τροφοδότησε τον Γιώργο Πουλάκο(Φωτογραφία), με τον τελευταίο να πλασάρει εντός περιοχής εύστοχα(1-0).


Είχε και δοκάρι
Οι γηπεδούχοι είχαν και οριζόντιο δοκάρι στο πρώτο μέρος σε σουτ του Βασίλη Βαφειάδη(Φωτογραφία) από θέση αριστερά, ενώ διαμαρτυρήθηκαν και για ένα ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ.


Το γκολ
3΄: Συνδυασμός Βαφειάδη-Σούκια, ο Πουλάκος ήταν ο τελικός αποδέκτης και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο κέντρο του τέρματος του Ρεσίτη, κάνοντας το 1-0.


Β΄ Μέρος


Στο τελευταίο 15αρτο ο Αμβρυσσέας
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίδια και δημιούργησαν «μπελάδες» στο Δίστομο, το οποίο είχε το βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τελικώς η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς κατάφερε να φτάσει στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. Τρείς αλλαγές έκανε ο τεχνικός των γηπεδούχων στην ανάπαυλα.


Τους «άγχωσε» το Βελούχι

Είκοσι λεπτά πριν την εκπνοή ο ΑΠΟΚ ισοφάρισε και έβαλε «φωτιά» στο ματς. Ο Άλεξ Μπακαλίδης με προσωπική προσπάθεια και έξοχο πλασέ μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας ισοφάρισε σε 1-1. Ο «Μπάκα» ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 4 γκολ, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.
Πάλι μπροστά με πέναλτι

Οι γηπεδούχοι αποκατέστησαν την τάξη πέντε λεπτά αργότερα, με χτύπημα πέναλτι του Λεωνίδα Κωστούλα(Φωτογραφία). Στην παράβαση υπέπεσε ο Άλεξ Μπακαλίδης πάνω στον Ραφαήλ Σούκια. Ο Κωστούλας είχε μπει ως αλλαγή και έφτασε τα 12 τέρματα, όντας ο 4ος σκόρερ της κατηγορίας.

«Έκλεισε» η παραμονή
Στο 83΄ ο Αμβρυσσέας διαμόρφωσε το τελικό 3-1, όταν μετά την όμορφη σέντρα του Αρχανιώτη Θανάση Μαργαρίτη, ο Γιώργος Πουλάκος βρήκε ξανά δίχτυα με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι. Αυτά ήταν τα πρώτα γκολ του έμπειρου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα των Βοιωτών, καθώς αποκτήθηκε τον Ιανουάριο.


Τα γκολ
70΄: Ο Μπακαλίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας, μπήκε στην περιοχή με άψογη ενέργεια και με ιδανικό πλασέ στην αριστερή γωνία του Ντέντσεβ ισοφάρισε σε 1-1.
75΄: Ο Σούκιας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπακαλίδη, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Κωστούλας σημάδεψε τη δεξιά γωνία του Ρεσίτη, κάνοντας το 2-1.
83΄: Ο Μαργαρίτης έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Πουλάκος με προβολή στο δεύτερο δοκάρι σημείωσε το 3-1 για τους γηπεδούχους.


Κίτρινες Κάρτες
Μαργαρίτης


Διακριθέντες
Αμβρυσσέας: Πουλάκος, Μαργαρίτης, Σούκιας
ΑΠΟΚ: Γιαουπλάρι, Μπακαλίδης


Δηλώσεις Προπονητών
 Μίκι Τσίρκοβιτς (Αμβρυσσέας): «Με τη ψυχή στο στόμα καταφέρανε οι ποδοσφαιριστές του Αμβρυσσέα μαζί με τον Πρόεδρο Ηλία Καβαλαγιό και τη διοίκηση που είναι πραγματικά άξιοι και είναι πολυτέλεια για τον χώρου του ποδοσφαίρου να σώσουνε την ομάδα και του χρόνου να είναι στη Γ΄ Εθνική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 70-100 φιλάθλους που ήταν σήμερα για την υποστήριξη. Ζητάω συγνώμη για την εμφάνιση της ομάδας, αλλά δεν μίλησα όλη την χρονιά, ούτε τώρα θα μιλήσω στο τέλος, ας κρατήσω για μένα κάποια πράγματα. Πρέπει οι 5-6 που ήρθαν σήμερα και βρίζανε τον Τσίρκοβιτς πρέπει να καταλάβουν ότι στο Δίστομο και στον Αμβρυσσέα οι εντεκάδες δεν βγαίνουν στα καφενεία, που είχαν μάθει. Έχουν έναν αξιοπρεπή Πρόεδρο, μια διοίκηση που σεβόταν τον προπονητή και οφείλω να πω ότι τέσσερις μήνες που δούλευα αυτό που ήθελα εγώ. Σήμερα απέναντι σε μια καλή ομάδα, που έπαιζε χωρίς άγχος δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ, αλλά καταφέρανε οι ποδοσφαιριστές και κερδίσανε. Μεγαλύτερα αξία για όλο αυτό έχουν ο Πρόεδρος Ηλίας Καβαλαγιός, ο Τάκης Δημάκας, ο Γκάρυ Πετράκος, οι Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Νίκος Ζάκκας, το συμβούλιο, που κάνανε έναν τεράστιο αγώνα, για να σωθεί η ομάδα.»


Χρήστος Λιάνγκος (ΑΠΟΚ): «Έκλεισε μια αρκετά δύσκολη χρονιά για εμάς, αλλά μέσα από τις δύσκολες χρονιές και τις δυσκολίες της ζωής παίρνουμε εμπειρίες. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, τον Πρόεδρο, τους παίχτες, τους προπονητές, τον κόσμο όσο μπόρεσε και μας στήριξε. Ακόμη και στον τελευταίο αγώνα η ομάδα μας προσπαθούσε, ενώ είχε πέσει μαθηματικά από τον πρώτο γύρο, ουσιαστικά λίγο νωρίτερα να παίζει όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια. Νομίζω το ίδιο κάναμε και σήμερα και δίκαια κέρδισε ο Αμβρυσσέας Διστόμου.»


Συνθέσεις Ομάδων


Αμβρυσσέας Διστόμου (Μίκι Τσίρκοβιτς): Ντέντσεβ, Μαργαρίτης , Αντωνιάδης(59΄ Χύσι), Μεταλλινός, Τέλλος(46΄ Καλαγκάνης), Βλάχος(46΄ Βαγγελή), Μπότσης, Κυπραίος(46΄ Κωστούλας), Βαφειάδης, Σούκιας, Πουλάκος


ΑΠΟΚ Βελούχι (Χρήστος Λιάνγκος): Ρεσίτης, Χαλλής, Παχής, Ζαραβέλης, Σκοπέτος, Γιαουπλάρι, Κόλλιας, Τσιμόπουλος(55΄ Χρυσικός), Μπακαλίδης, Κακκάβας, Γεωργίου(52΄ Σακελλαρίου)


Διαιτητής: Μάριος Πόγκας(Εύβοιας)
1ος Βοηθός: Ιωάννης Κελεπούρης(Εύβοιας)
2ος Βοηθός: Προκόπιος Τσιφλάκος(Εύβοιας)Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, «Τα Νέα της Βοιωτίας», Star Κεντρικής Ελλάδας


Πηγή : EvrytaniaSport: Αμβρυσσέας Διστόμου-ΑΠΟΚ Βελούχι 3-1 http://evrytaniasport.blogspot.com/2018/04/3-1.html#ixzz5BjnoXe7T

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου