share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ !!!!ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ - Α.Ο. ΘΗΒΑ 2-0 !!!!

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας .
Έπειτα απο το θετικό αποτέλεσμα στην πρωτοπόρο ΕΝΩΣΗ ( 1-1 )
Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
Έπιασε ΚΟΡΥΦΗ 2-0 την πρωτοπόρο ΘΗΒΑ .
Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι στη ΔΑΦΝΗ που είναι κι αυτή πρωτοπόρος στη βαθμολογία με ενα μάτς περισσότερο ....

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ STEREA SPORTS 




This is Δίστομο… Ο Αμβρυσσέας 2-0 τη Θήβα

 STEREASPORTS  1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015
 ·Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΙΩΤΙΑ

Στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής ο Αμβρυσσέας κατόρθωσε να δαμάσει 2-0 τη Θήβα δίνοντας πλέον ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Παράλληλα η ομάδα του Διστόμου παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα ενώ υποχρέωσε την Θήβα στην πρώτη της ήττα έπειτα από 35 αγώνες πρωταθλήματος στη Βοιωτία (στο περσινό πρωτάθλημα τερμάτισε αήττητη…). Και φυσικά να υπενθυμίσουμε ότι είναι η δεύτερη νίκη του Αμβρυσσέα επί της Θήβας αφού την απέκλεισε και στο κύπελλο (2-1)





Το ντέρμπι συγκέντρωσε πάρα πολύ κόσμο αφού πάνω από 400 φίλαθλοι παρακολούθησαν τη συνάντηση ανάμεσά τους και 50 περίπου οπαδοί της Θηβαϊκής ομάδας που στο τέλος έφυγαν δυσαρεστημένοι όχι τόσο για την ήττα αλλά γενικότερα για την εμφάνιση και απόδοση των πρωτοπόρων σε αντίθεση με τους φιλάθλους των γηπεδούχων που στο τέλος καταχειροκρότησαν τους παίκτες τόσο για τη νίκη όσο και για την εμφάνιση. Παρ” όλα αυτά βέβαια και οι Θηβαίοι χειροκρότησαν στο τέλος την προσπάθεια των παικτών τους παρά την ήττα δείχνοντας έτσι ότι το χειροκρότημα πρέπει να ανήκει και σε νικητές και σε ηττημένους…

Η κριτική

Οι γηπεδούχοι ξεπερνώντας το άγχος του πρώτου τετάρτου λόγω έδρας ανέβασαν στροφές και πίεσαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Στην μεγαλύτερη διάρκεια ήταν καλύτεροι έχοντας τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έχοντας την κατάλληλη δημιουργικότητα κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ αλλά και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για κάτι παραπάνω. Και γενικά στάθηκαν καλύτερα ως ομάδα στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα και όλα έδειχναν ότι θα είχαμε ένα ντέρμπι όπως θα το περιμέναμε. Ξαφνικά όμως έπεσαν αγωνιστικά, δέχθηκαν το γκολ και από κει και πέρα δεν έδειξαν την ικανότητα να αντιδράσουν όπως τους είχαμε συνηθίσει. Είναι γεγονός ότι η Θήβα δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και αυτό φάνηκε από το δεύτερο γκολ που δέχθηκε γρήγορα στην επανάληψη αλλά και γενικά δεν μπόρεσε να είναι ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Δημητρά.

Φάσεις & Γκολ


Βλάχος και Μάριος Πλακίδας, οι δυο σκόρερς του ντέρμπι

Μπαίνοντας δυνατά η Θήβα μόλις στο 8* έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Παπαχαραλάμπους εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και η μπάλα βρήκε τη ρίζα του δεξιού δοκαριού παιρνόντας άουτ…

Στο 22* οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Σε μια βαθιά μπαλιά από πλάγιο ο Ευσταθίου προσπάθησε με το κεφάλι να διώξει αλλά η μπάλα πήγε προς τα πίσω και πριν προλάβει ο Κωνσταντινόπουλος να την πιάσει ο Βλάχος έξυπνα παρενεβλήθει και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 38* ο Μπέκα εκτέλεσε φάουλ από 30 μέτρα αλλά ο Κωνσταντινόπουλος με υπερένταση απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 42* σε μια βαθιά μπαλιά και σε αδράνεια των αμυντικών της Θήβας ο Χρήστος Πλακίδας πρόλαβε τη μπάλα έκανε το γυριστό πλασέ αλλά ο Κωνσταντινόπουλος με αυτοθυσία στη κλειστή γωνία απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 64* οι γηπεδούχοι μέσα σε παραλλήρημα διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Τζίκας έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Μάριο Πλακίδα και αυτός με ωραία προσποίηση ξέφυγε και με σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία κάνοντας το 2-0.

Στο 80* ο Ηλίας Αβράμπος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με απ” ευθείας κόκκινη αφού ο διαιτητής τον «συνέλαβε» να φτύνει τον Βεζιρτζόγλου.



Οι διακριθέντες

Από τον Αμβρυσσέα δεν υστέρησε κανείς. Όσοι αγωνίστηκαν έπαιξαν με περίσσιο πάθος και τα έδωσαν όλα δείχνοντας μια ομάδα με αστείρευτη ποιότητα. Κορυφαίοι πάντως ο Άκης Τσούρας, ο Μάριος Πλακίδας, ο Βλάχος, ο Τζίκας και ο Μπαλντάς.

Από την Θήβα κορυφαίος ο Στάθης Παπαχαραλάμπους ενώ άρεσαν και οι Κωνσταντινόπουλος, Κατσογιάννης και Βεζιρτζόγλου.

Η διαιτησία



Ο Δημήτρης Τονίδης τα πήγε πέραν του δέοντως άριστα. Ήταν μέσα στην ψυχολογία του ντέρμπι και το κράτησε με την επιβλητικότητά του σε πολύ καλά επίπεδα δείχνοντας ότι είναι ένας διατητής που έχει και τόλμη και προσωπικότητα. Με σταθερές υποδείξεις Καμαριώτης και Τέντζος.

Αμβρυσσέας: Δημητράς, Τσούρας (84* Καλύβας), Μπότσης, Αβράμπος, Κώτσου, Βλάχος, Πλακίδας Μ., Μπαλντάς, Τζίκας, Μπέκα (88* Βασιλείου Γ.), Πλακίδας Χ. (Κοτσιλής).

Θήβα: Κωνσταντινόπουλος, Παναούλης (70* Κοτώρος), Παπαχαραλάμπους, Γούλας (70* Βυλλιώτης), Ευσταθίου, Καραμπετιάν, Κατσογιάννης, Γκαράνης, Μήτρου, Βεζιρτζόγλου, Τσομπάνης.



Άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής αγώνα Δημήτρης Κατής. Στη φώτο με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΣΒ Ηλία Καντά

Στο ντέρμπι βρέθηκαν ο Γραμματέας της ΕΠΣΒ Κώστας Νίκας με τον αρχιδιαιτητή Σταύρο Φλώτσιο

Περιχαρής και πως να μην είναι ο πρόεδρος του Αμβρυσσέα Ηλίας Καβαλαγιός συνεχάρη τους πάντες για τη νίκη

Ο Ηλίας Αβράμπος έχει ¨φτύσει» τον Βεζιρτζόγλου και… αποχωρεί με κόκκινη

Διαφορετικά τα συναισθήματα για Γιώργο Λάμπρου και Γιάννη Πούλο

Ύψιστο και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον για το ντέρμπι. Σπύρος Παναγιώτου και Ηλίας Γεωργιάδης επί το έργον…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου