Οι γηπεδούχοι λοιπόν αγωνίστηκαν όπως θα αγωνιζόντουσαν σε ένα πραγματικό ντέρμπι και μέσα σε ένα εικοσάλεπτο είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι ενώ στο δεύτερο αν και πέτυχαν άλλα δυο γκολ κατέβασαν ρυθμούς κάνοντας και μια ψιλοσυντήρηση δυνάμεων.
Το Κόκκινο στο πρώτο μέρος έπαθε μπλάκ άουτ, δεν μπήκε καθόλου στο παιχνίδι και θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερό που δέχθηκε μόνο τρια γκολ σε αυτό το διάστημα όπου πραγματοποίησε απαράδεκτη εμφάνιση. Στην επανάληψη οι φωνές του Γιάννη Γερούλια έπιασαν τόπο και οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι δείχνοντας ότι έχουν καλή ομάδα και ότι η
εμφάνιση που έκαναν στο πρώτο μέρος αδικούσε τους εαυτούς τους.


Το Κόκκινο στο πρώτο μέρος έπαθε μπλάκ άουτ, δεν μπήκε καθόλου στο παιχνίδι και θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερό που δέχθηκε μόνο τρια γκολ σε αυτό το διάστημα όπου πραγματοποίησε απαράδεκτη εμφάνιση. Στην επανάληψη οι φωνές του Γιάννη Γερούλια έπιασαν τόπο και οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι δείχνοντας ότι έχουν καλή ομάδα και ότι η εμφάνιση που έκαναν στο πρώτο μέρος αδικούσε τους εαυτούς τους.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA