share on facebook

Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ



Η Διοίκηση του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ
Πήρε τη μεγάλη απόφαση την Τετάρτη 4-11-2015 να λύσει την συνεργασία με εναν πολύ καλό - πετυχημένο προπονητή πού πρόσφερε στο σωματείο τα μέγιστα απο όλες τις πλευρές .
Άφησε την ομάδα μας στην πρώτη θέση και στούς 4 του κυπέλου.
Την επόμενη ημέρα συμφώνησε με τον Δημήτρη Πούλο πιστεύοντας οτι η ομάδα χρειαζόταν μια ριζική αλλαγή για δικούς της λόγους.
Αυτό έπραξε αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη συνέχεια . 
Ο νέος προπονητής γνωρίζει άριστα τους περισσότερους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ και είναι άξιος αντικαταστάτης για τον πάγκο του συλλόγου μας . 
Στο παρελθόν εχει αγωνιστεί με τον ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Στην μοναδική χρονιά που έπαιξε ο σύλλογος μας στην Α' ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ( 1982 ) 
Σήμερα ο νέος προπονητής έκανε ντεμπούτο με νίκη στη Δάφνη 0-1
Τον καλωσορίζουμε ξανά στο Δίστομο και ευχόμαστε να εκπληρωθούν οι στόχοι που θέσαμε απο κοινού ! 
                                                          Το Δ.Σ


O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ   ΣΤΙΣ  ΕΡΥΘΡΕΣ 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ : STEREASPORTS


Πούλος έφυγε και Πούλος έρχεται για τον Αμβρυσσέα. Ο Δημήτρης Πούλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Πούλου στην ομάδα του Διστόμου. Πριν από λίγο στη συνάντηση Ηλία Καβαλαγιού και Δημήτρη Πούλου οριστικοποιήθηκε το deal και από σήμερα το απόγευμα ο νέος τεχνικός της ομάδας του Αμβρυσσέα πιάνει δουλειά και φυσικά θα καθήσει και στον πάγκο στο ντέρμπι με την Δάφνη στις Ερυθρές.
Ο 55 χρονος (15/7/1960) εκ Κυριακίου τεχνικός σίγουρα ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση αφού και πολύπειρος είναι αλλά και αρκετά πρωταθλήματα και κύπελλα κουβαλάει στην πλάτη του ενώ έχει και την μέγιστη εμπειρία στα πανελλήνια πρωταθλήματα.
Πρώτα απ” όλα έχει κατακτήσει πρωταθλήματα με Ορχομενό, Π.Α.Ο.Κυριακίου και Ένωση ενώ στην τροπαιοθήκη του υπάρχουν κατακτήσεις κυπέλλων με Επαμεινώνδα, Ένωση και Καμμένα Βούρλα. Επιπροσθέτως έχει κοουτσάρει για αρκετά χρόνια σε Γ” Εθνική και Δ” Εθνική με Π.Α.Ο.Κυριακίου, Επαμεινώνδα, Θήβα και Ορχομενό ενώ υπήρξε και για ένα διάστημα συνεργάτης του Τάκη Λεμονή στον Λεβαδειακό.
Όχι και λίγα…

ΠΗΓΗ : STEREASPORTS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου